Pass

Çaycuma Muhtarlar Derneği önceki Başkanı Ekrem Çelen mevcut yönetimin yaptığı “İftira ve karalama yapanlarla diyaloğumuz olmayacaktır” açıklamasına cevap verdi.

Seçim sonunda tepkilerinin sadece seçime müdahil olan iki kişi ye olduğunu belirten Ekrem Çelen; “Çaycuma Muhtarlar Derneği Yönetimi son yaptıkları basın açıklamasında kendilerine karşı iftira ve karalama yapıldığını ifade ettiler. Oysaki ben ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, seçimin ardından yaptığımız açıklama da tepkimizin sadece seçime karışan iki kişiye olduğunu belirtmemize rağmen özellikle sözlerimizin dışında tuttuğumuz mevcut yönetim şahsımızı hedef alarak açıklama yapmaktadır. Özellikle Karadeniz Muhtar Federasyonu Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’ın söylemleri kendilerine karşı olmamasına rağmen İl Genel Meclis Üyeleri adına yaptıkları açıklamalar beni de derinden üzmüştür. Oysaki Şerafettin Nas, seçilen yeni yönetime başarılar dileyerek en kısa zamanda kendilerini ziyaret edeceğini söylemiştir. Hemen hemen muhtarların tüm kongrelerinde divan başkanlığı yapan Şerafettin Nas, ilk defa Çaycuma kongresi sonrası çeşitli olayların içine çekilmektedir. Birlik ve beraberlik sözlerini dile getiren yeni yönetim bu açıklamaları ile muhtarları ikiye bölüp aralarında huzursuzluk yaratmaktadır. Bizim tavrımız dernek yönetimine müdahil olmaya çalışan bazı İl Genel Meclis Üyelerinedir. Ben ve hiçbir arkadaşım tarafından yeni yönetime karşı iftira ve karalama kampanyası yapılmamaktadır. Görev süremiz boyunca beş İl Genel Meclis üyemiz bizim için değerli oldu ve hala da değerlidir. Biz sadece seçimi kendi içimizde tamamlamak istedik. Seçim sonunda da dışarıdan yapılan müdahalelere tepkimizi gösterdik” dedi.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 4274
01.04.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın