Pass

Çaycuma Muhtarlar Derneği önceki Başkanı Ekrem Çelen hafta sonu yapılan derneğin olağan kongresine siyaset karıştığını söyledi.

Çelen; “Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz Çaycuma Muhtarlar Derneğimizin olağan kongresini 1 oy farkla kaybettik. Ancak kongre öncesinde duyduğumuz, gördüğümüz olaylar bizleri derinden üzdü. Kongre öncesi AK Parti idarecileri tarafından seçime müdahil olunmuş, muhtarlara bazı il genel meclis üyeleri tarafından baskı yapılarak yönlendirilmeye çalışılmıştır. Görev süremiz boyunca her zaman AK Partinin yanında olduk. Olması sebebimiz ise; bölgemizden çıkan Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu’nun yanında durmaktı. Fakat kendi içimizde yaptığımız muhtarla görüşmelerimize dışarıdan hiç ilgisi olmayan kişiler karışarak seçimi etkiledi. Özellikle eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş ve Ak Parti Çaycuma İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ali Başören açık açık aleyhimize çalıştı. Muhtarlarımıza köylere hizmet götürmemekle tehdit ettiler. Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu’na bu durumdan rahatsız olduğumu iletmeme rağmen konuya müdahil olmadı ya da olmak istemedi. Biz iki aday tüm muhtarlarımız ile birlik içinde, medenice bir kongreye girmeye çalıştık. Ancak dışarıdan müdahaleler buna izin vermedi. Dernek üyelerimiz arasına nifak sokulmaya çalışıldı. Bu sözlerimi yeni seçilen başkan ve yönetimin dışında tutuyorum. Onlarında bu durumdan rahatsız olduğu düşüncesindeyim. Bu rahatsızlıklarımızı kamuoyu ile paylaşmak istedim. Bu vesile ile yeni oluşan yönetime hayırlı olsun der, başarılar dilerim” dedi.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 7272
22.03.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın