Pass

Çaycuma Muhtarlar Derneği’nin olağan kongresi gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Köyü Muhtarı Süleyman Baysal derneğin yeni başkanı seçildi. 

Divan başkanlığını Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas’ın yaptığı kongrede mevcut Başkan Akyamaç Köyü Muhtarı Ekrem Çelen ile Kahvecioğlu Köyü Muhtarı Süleyman Baysal aday oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından faaliyet raporu ile tahmini bütçe okundu.

Adaylardan Süleyman Baysal yaptığı konuşmada; “Bizler yapılan istişareler doğrultusunda muhtarlar derneğimizi daha aktif hale getirip muhtarlarımıza daha faydalı olabiliriz diye konuşup 83 köyümüz 33 mahalle muhtarımıza çözüm yolu aramak için aday olduk. Bizler muhtarlar derneğimizin yönetimini eleştirme gibi bir düşüncemiz yoktur. Muhtarlar derneğimiz Çaycuma’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Biz muhtarlar köylerimizde ve mahallerimizde seçilmiş insanlarız. Bizler devletimizin gözü kulağıyız. Bizlerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma içinde olmamız gerekir. Muhtarlar derneğimizin tüm muhtarların arkasında güçlü bir şekilde olacak yönetim kurulu olmak, istiyoruz. Yönetim kuruluna seçildiğimiz takdirde derneğimizin bir avukatı olacak, maddi durumu zayıf olan muhtarlarımızın üniversite okuyan çocuklarına burs verilecektir. 83 köyümüzü ve 33 mahalle muhtarımızı yılda en az 2 kez ziyarette bulunacağız. Muhtarlarımızın köylerinde ve mahallerinde sorunlarını çözmek için yardımcı olacağız. Kıymetli muhtarlarım bugün yapılacak olan derneğimizin genel kurulunun kaybedeni olmayacaktır. Genel kurulun sonucunda birlik ve beraberlik içinde gönül koymadan hep birlikte 116 muhtarımızla beraber olacağız. Derneğimizde şu ana kadar görev yapmış, hizmet etmiş muhtarlarımıza teşekkür eder, aramızdan ayrılıp ebediyete intikal edenlere de Allah'tan rahmet dilerim. Konuşmama son verirken; bugün tekrar aday olan muhtar arkadaşımıza başarılar dilerim. Kazanan muhtarlar derneğimiz olsun” dedi.

Mevcut Başkan Ekrem Çelen yaptığı konuşmada ise; “Halkımızın desteği ile seçilmiş insanlar olarak halkımıza en iyi desteği vermek için çalışıyoruz. Yetişemediğimiz yerler olmuştur. Sorunların çözümünde her zaman sizlerden gelen önerilere açık olduk. Dernek gelirlerimizin en iyi şekilde kullanarak sizlere hizmet vermek birinci önceliğimiz oldu, yine olacak. Bizden önce bu görevi yapıp bizlere devreden ağabeylerimize kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan oylama sonunda 57 oyla Kahvecioğlu Köyü Muhtarı Süleyman Baysal Derneğin yeni başkanı seçildi. Ekrem Çelen ise 56 oy aldı. Süleyman Baysal’ın yönetimi şu isimlerden oluştu; Halit Turpçu, Mehmet Çelik,  Ersoy Miyanyedi, Muhittin Demirsoy,  Kasım Özcan, Mustafa Akçelebi,  Rıfat Demirkesen.  Denetim kurulu asil üyeleri Şaban Köse, Murat Bozacı, Hüseyin Yirmibeş.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 8035
20.03.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın