Pass

Çaycuma Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplanarak yeni kararlar aldı. Toplantıda “Yüz Yüz Eğitime Uygulamaları” konusunda yeni kararlar alınarak 41 okul, 2865 öğrencinin 15 Şubat’ta yüz yüze eğitime başlayacağını açıkladı.

Çaycuma Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun başkanlığında toplandı. Toplantıda yeni kararlar alınarak 15 Şubat'ta yüz yüze eğitime geçilecek okulları açıkladı.

Çaycuma Kaymakamlığından yapılan açıklama şöyle; İlçemiz Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 23. Maddesi gereği 09.02.2021 tarihinde İlçemiz Kaymakamı Muharrem Coşgun başkanlığında toplanarak Milli Eğitim Bakanlığının 05.02.2021 tarihli ve 20218459 sayılı “Yüz Yüze Eğitim Uygulamaları” konulu yazıları doğrultusunda aşağıdaki kararları almıştır.

İlçemizde birleştirilmiş sınıf uygulaması yapan ilkokullar, köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki resmi ve özel ilkokul ve ortaokullar bütün sınıf seviyelerinde haftada beş ( 5) gün yüz yüze eğitim yapacaklardır.

Tüm bağımsız resmi anaokulu ve özel eğitim anaokulları haftada beş (5) gün yüz yüze eğitim yapacaklardır.

Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi “COVİD-19 Kapsamında Okullarda Alınması Gereken Önlemler” başlığı altında yer alan hükümler çerçevesinde ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 05.02.2021 tarih ve E.20218459 sayılı “Yüz Yüz Eğitim Uygulamaları” konulu yazıları ve Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün 05.11.2020 tarih ve E.16167839 sayılı “Yüz Yüze Eğitim” konulu yazıları ile bildirmiş olduğu karar doğrultusunda ilçemiz Merkez, belde ve köylerinde öğrenci sayısı az olması ve karantina altında olmaması göz önüne alınarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucunda gerekli şartları taşıdığı tespit edilen Okullarımızın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen sınıf seviyelerinde, 15.02.2021 tarihinden itibaren haftanın beş günü yüz yüze eğitime başlanmasına, 

15 Şubat 2021 tarihi itibarıyla yüz yüze eğitime geçilecek ekli listedeki okullar şöyle; Coburlar Köyü Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu, Çömlekçi İlkokulu, Kadıoğlu İlkokulu, Kalaycıoğlu İlkokulu, Kerimler Boyacıoğlu İlkokulu, Kerimler Sağıroğlu İlkokulu, Karakoç İlkokulu, Şenköy İnceahmetler İlkokulu, Hacılar İlkokulu, Yukarıtaşçılı Ortaokulu, Yukarıtaşçılı İlkokulu, Yunus Emre Ortaokulu, Sipahiler Ortaokulu, Serdaroğlu İlkokulu, Sandallar Ortaokulu, Sandallar İlkokulu, Muharremşah İlkokulu, Kışla Ortaokulu, Kayıkçılar Ortaokulu, Kayıkçılar İlkokulu, Helvacılar Ortaokulu, Dereköseler Ortaokulu, Dereköseler İlkokulu, Çomranlı İlkokulu, Çayır Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Burunkaya Şehit Emrah Kartal İlkokulu, Basat İlkokulu, Akçahatipler Ortaokulu, Akçahatipler İlkokulu, Velioğlu İlkokulu, Adaköy İlkokulu, Çayır İlkokulu, Çaycuma Koleji Özel Çaycuma İlkokulu, Çaycuma Koleji Çaycuma Ortaokulu, Saltukova Çocuklar Duysun Diye Anaokulu, Perşembe Anaokulu, Pehlivanlar Anaokulu, Çaycuma Anaokulu, Hayriye Hayrullah Saki Anaokulu, Özel Ayışığı Koleji İlkokulu.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 15757
10.02.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın