Pass

Gazetemiz Çaycuma Ekspres 15'nci yayın hayatına girdi. Kurulduğu günden bu yana insan hak ve özgürlüklerine saygılı bir yayın politikası takip etmeye özen gösteren Çaycuma Ekspres Gazetesi’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen süre içinde siz değerli Çaycuma Halkının bizlere verdiği desteğe sonsuz teşekkürler.

Kurulduğumuz günden bu yana gazetecilik anlamında sadece dürüst, ilkeli ve seviyeli yayın yaparak Çaycuma Halkına habercilik olarak en doğruyu en kısa zamanda okutma çabasını gösterdik.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Hasan Miyanyedi, Anadolu'da yerel basın olmanın çok zor olduğunu belirterek, “Biz 25 Ocak 2006 yılında çıktığımız bu yolculukta sadece dürüst yayıncılık anlayışımızı hep ön planda tuttuk. Yerel basının içinde bulunduğu güçlükleri aşmak için gerek siz değerli okurlarımızın desteği ve gerekse özverili çalışan arkadaşlarımız ile aşmaya çaba gösteriyoruz. Çaycuma ve Çaycuma Halkının sorunlarının çözüme kavuşturulması için dün olduğu gibi bugün ve yarın da çaba göstereceğiz. 25 Ocak 2021 Pazartesi günü 15'nci yayın yılımızın mutluluğunu geçmiş yıllarda olduğu gibi yine siz çok değerli okurlarımızla paylaşmanın mutluluğu ve onurunu yaşıyoruz. Bize vermiş olduğunuz desteğe sonsuz teşekkür ederiz” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 14776
25.01.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın