Pass

Sevgili dostlar, son günlerde ardı ardına yaşananlar, ekonomik sıkıntılar, pandemi nedeniyle, oy kayıpları olduğu düşünülen Ak Parti’nin imdadına her zaman ki gibi ana muhalefet yetişti.

Ekonomiden, işsizlikten, çıkış yollarından bahsedeceğine biri “Türbanlı hâkim, savcı tarafsız olmaz” gibi bir yorum yapması, birisinin “Menderes erken seçim deseydi, darbe olmazdı” yine bir sunucu “Erdoğan gitmesi için büyük bir felaket lazım, darbe için teknik alt yap yok” demesi işte tüm bunlar merkez sağ, milliyetçi, demokrat, adalet partili kesimlerin uyanmasın, kendine gelmesine neden oluyor. 

Her zaman dediğim gibi Türkiye’  de muhalefet boşluğu var.  Sağ görüşlü seçmenleri tekrar Ak Partide bileştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ülkenin en önemli üniversitelerinden biri olan Boğaziçi rektör ataması sonucunda eylemler başladı.  Rektörü YÖK’ün belirlediği 3 aday Cumhurbaşkanına yollar, Reisi Cumhur bunlardan birini seçer ve atar, atanan rektörü beğenmeyip, eleştirip, protesto etmek isteyen illa olabilir, ama DHKP-C tarzları ile “Katil Polis” hitapları ile eyleme dökmeleri başka bir şeyler arandığının göstergesidir.

Türk toplumunun hassas noktaları vardır. Sağ diye tabir edilen kesimin oy oranı her zaman daha fazladır. Bu kesimin değerlerine, yaşam tarzlarına, uygun olmayan söylemler, onlardan oy bekleyenler için hüsranla sonuçlanacaktır.  Milliyetçi, muhafazakâr, demokrat köklerinden oy alıp iktidar olmak isteyen Menderes gibi halkın seçtiği liderini darbe ile devrilmesine ama şöyle yaptıydı, böyle yaptıydı diyerek kendilerini haklı göstermeye kalkmayacaksın “Türban konusunda, savcı hâkim olamaz tarafsız olmaz deyip (Partine türbanlı alıp, yönetimine alıyorsan) karşı çıkmayacaksın, DHKP-C müzikleri ile halay çekip il başkanlarını göreve getirmeyeceksin. 

Türkiye’nin gündeminde artık Türban, Darbe gibi artık gereksiz kavramlar olmaması gerekiyor.  Ekonomik büyüme, işsizliği azaltmak, üretimi artırmak, ihracatı artırıp ithalatı azaltmak gibi konulara günümüzü harcamalıyız.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.


Haber Okunma Sayısı : 17682
06.01.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın