Pass

Sevgili dostlar, Covid 19 için aşı bulundu haberi sonrası, İngiltere’de aşılanma başlayacakken, virüsün mutasyona uğradığı açıklandı, tüm havayolları İngiltere uçuşları yasakladı. Çok değişik bir süreçten geçiyoruz. Ben şimdi kendi araştırmalarım doğrultusunda, kendi düşüncelerimi harmanlayıp, kendi komple teorimi ortaya atacağım tabi uzman olmadığımız konularda ahkâm kesmenin anlamı yok bilimsel değil şahsi görüşlerimi paylaşacağım.

Dünya’da finansal sistemde gücü elinde bulunduranlara bakacak olursak, ABD dolarını basma yetkisi Rothschild, Rockefeller, Goldman Sachs gibi ailelere aittir devlete ait değildir bu aileler dünyada ki savaşları finansa edip ülkeleri borçlandırdılar, merkez bankalarını ele geçirdiler. İngiltere dahi daha yeni merkez bankasını bunların elinden alıp devletleştirdi. Düşünün dünyada ki finansal sistem birkaç ailenin ellerinde ülkelerin paralarını basıyorlar, şimdi bu virüsü yayanlar dünyada ki finansal sistemi bu ailelerin elinden almaya mı çalışıyor?  Kâğıt parayı ortadan kaldırıp, dijital paraya geçip bu ailelerden, para basma yetkisini ellerinden almaya çalışıyor olabilirler, Rockefeller ailesinin desteklediği Pfizer ilaç şirketi aşıyı buldu ardından hemen karşı hamle geldi, virüs mutasyona uğradı, hem de haber Rothschild ailesinin doğduğu İngiltere’den geldi.

Yeni bir çağ, yeni bir düzen, yeni bir finansal döneme giriyor olabiliriz, artık hangi güçlerin kazanacağını ilerde tarih yazacaktır biz sadece seyirciyiz bunlar benim düşüncelerim bilimsel değil.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.

 


Haber Okunma Sayısı : 11600
22.12.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın