Pass

Sevgili dostlar, bu hafta Çaycuma’ya yatırım yapmak isteyen bir yatırımcı, yerel gazetelere demeç vererek “Çaycuma’ya yatırım yapmak istiyorum engelleniyor” diye gündemi oluşturdu.

Konuyu araştırdığımızda, OSB yetkilileri ile görüştüm bölgede yer kalmamış ama genişletme çalışmaları sürüyor, yeni yerler çıkıyor, bu yatırımcıya da yer tahsil edilmiş, bir sene sonra üretim yerini kurabilecek yani burada bir engel yok.

Yatırımcı bir sene evvelden gelip, mevcut binalardan kiralama yapmak istemiş orada da yüksek fiyatlarla karşılaşmış sorun bundan ibaret.

OSB ilk açıldığında yatırımcı gelmezken, buraya davet edilen iş adamına tahsil edilen yerler var, burada 10 kişilik eleman çalıştırarak işletmeler dönüyor sorun Valilik, Kaymakamlık, TSO, OSB müdürlüğü mevzuatı değiştirip en az 100 kişi çalıştıracak firmaların gelmesini sağlayacak şekilde değiştirirse, sorun ortadan kalkar.

Diğer iş adamı sayesinde, bölgeye Seher tekstil gibi firmaların geldiği göz ardı etmeyelim, okul gibi yardımlarda bulunduğunu da unutmayalım.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle…


Haber Okunma Sayısı : 17046
01.12.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın