Pass

FİLYOS - BARTIN

Sevgili okuyucularım, geçen günlerde eski meclis başkanımız Sayın Köksal Toptan, “Filyos Bartın’ın olur” açıklamalarında bulundu.

Filyos projesi artık bitme aşamasına gelindi. Zonguldak için hayati önemi var ama Filyos ile Zonguldak’ın bağlantısı yok. “ Bartın, Filyos arası 20 km mesafede”.

Gerçekten de Zonguldak-Filyos arasına bir şey yapılmıyor, Bartın ise Büyük Kızılkum’dan açılan yol ile uzaklık 21 km olacak, normal şartlarda 41 km.

Zonguldak – Filyos arasındaki mesafeyi düşürmek için, planlanan projenin bir an önce yapılması Zonguldak için zorunludur. Ben olsam Zonguldak ile Bartın’ı birleştirirdim. Ereğli, Düzce’yi bağlamayı konuşurken, Zonguldak- Bartın birlikteliği söylemi etkili olacaktır.

MOTOSİKLET

Çaycuma’nın yayalaştırılmış yerlerinde olsun yeni açılan sokakları olsun, genel caddeleri olsun, değerli motosiklet kullanan kardeşlerimiz çok hızlı kullanıyorlar, bir de nereden çıktıkları belli olmuyor, aralara hızlıca giriyorlar 2-3 kazaya şahit oldum, geçen gün kendi aracımla ucuz kurtuldum, kendi sağlıkları için dikkatli olmaları gerekiyor. Kasksız, ehliyetsiz kullananlara acilen müdahale edilmelidir.

ESKİ PAZAR YERİ

Eskiden meyve-sebze pazarı yeri düzenlendi. Meydan muazzam park alanı ve oturma yerlerine dönüştürüldü, lakin otopark olarak kullanılan yerin giriş-çıkış yaparken tehlikeli, çok kontrollü olması gerekiyor.

Zaten çarşıya giriş-çıkış sıkıntılı pandemi nedeniyle ekonomik kriz var, buradan park ücreti talep ediyor, bunun en azından pandemi sürecinde ücretsiz olmasını dileriz.


Haber Okunma Sayısı : 16538
25.11.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın