Pass

Sevgili dostlar, son günlerde sosyal medyada yazılanlar insanlığın nereye gittiğini, sorgulamamız gerektiğini, kutuplaşmaların ne boyuta geldiğini gösterdi.

Türkiye Cumhuriyetinde bakanlık, başbakanlık yapmış, Mesut Yılmaz vefat ediyor , “Ateşi bol olsun, iyi oldu” yazıla biliniyor. Yine Burhan Kuzu vefat ediyor aynı şekilde kötü yorumlar yapılıyor. Biz ne zamandır ölülerin, ölmüşlerin arkasından konuşuyoruz? Bizim dinimizde, örf ve adetlerimizde geleneklerimizde böyle bir durum var mı? Ne ölüye ne direye saygımız kaldı.

Aynı şekilde Türk-İslam şehri olan güzel İzmir’imizde büyük bir deprem oluyor, yine sosyal medyada imalı, imalı iyi olmuş der gibi yazılar yazılıyor, kendi memleketinin şehrine düşman olur mu insan?

Aynaya dön bak kendin ne haldesin, deprem gibi doğa olayını nasıl yorumluyorlar eğer ALLAH cezalandıracaksa zaten dünyada yer kalmaz.

Vatana millete hizmet adına siyasete giren ve gireceklerin vay haline, böyle bir kutuplaşmanın içindeki siyasete girilir mi? Birbirine hiçbir saygısı olmayan, siyasi ortamda bulunmanın hiçbir anlamı olmadığı görünmektedir. Aslında siyasetin içindeyken, ben bunun farkına pek varmamıştım, her gittiğim yerde sevgiyle saygıyla karşılanıyordum partili partisiz gayet güzel sohbetlerimiz olmuştu, sadece günlük hayatta selamı sabahı kesen eski arkadaşlar oluyordu, sosyal medyadan yorumlar ile ters gidenler oluyordu, ben onlara gülüyordum, biz memleketimize bir taş nasıl koyarız diye düşünürken, adamlar neler düşünüyor diyordum, fakat durum öyle değilmiş öyle kutuplaşmışız ki otuz senelik arkadaşlar bile, düşmanca bakışlara yerini bırakıyormuş. 

Bu kutuplaşmalar, son bulmalı, ortak değerlerimiz üzerinde birleşerek ileriye emin adımlarla gitmemiz lazım, aksi halde gidişatımız iyi gözükmüyor.

Saygı ve sevgilerimle..


Haber Okunma Sayısı : 19126
02.11.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın