Pass

Çaycuma Eğitime Destek Platformu (EDP) toplantısı düzenlendi.

Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Adem İnam'ın ilçe koordinatörü olduğu 'Eğitime Destek Platformu' toplantısı Ensar Vakfı Çaycuma Şube binasında yapıldı.

Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Önder(İmam hatipler Derneği) İlçe Temsilcisi İsmail Çelebi, Tügva(Türkiye Gençlik Vakfı) İlçe Temsilcisi İsmail Taşkıran, İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Kocaaslan, Ensar Vakfı Şube Yönetim Kurulu Üyesi Halit Öztürk katıldı.

İnam, yaptığı açıklamada dünyayı etkisi altına alan covit 19 salgını nedeniyle uzun bir süredir toplantılarımıza ara vermek zorunda kalmıştık. Toplantıda Eba ve Zoom üzerinden verilen dersler, yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle okullarımızın hazırlıkları, ilçemizdeki inşaatları devam eden İmam hatip Ortaokul ve Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatlarının son durumları konuşuldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra 2 Kasım' dan itibaren 5 ve 9. sınıf öğrencilerimiz yüz yüze eğitime başlamış olacaklardır. Bunların hazırları sırasında ilçemizdeki bir çok okulumuza "okulum temiz" belgesi verilmeye devam ediliyor. Buradan tüm okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi özverilerinden dolayı teşekkür ederim. İlçe koordinatörü Adem İnam bir an önce bu pandemi döneminden kurtularak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin çok özledikleri okullarına, sıralarına, arkadaşlarına kavuşarak normal örgün öğretime geçmemiz dileklerimizle diyerek sözlerini tamamladı.

Eğitime Destek Platformu İlçe Koordinatörü Adem İnam, platform toplantısına katılan herkese teşekkür ederek önümüzdeki ayları takiben toplantıların devem edeceğini belirtti.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 19459
26.10.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın