Pass

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile Çaycuma Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Törene; Kaymakam Muharrem Coşgun, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlar adına çelengi Atatürk Anıtına Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen sunarken günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasında şunları söyledi; “Muhtarlık halkımızın talep, problem ve ihtiyaçların en kısa yoldan yetkili makamlara arz ederek çözüm hususunda halkımızın en yakın yardımcısıdır. Muhtarlar sorumluluk alanlarında insanlara şefkatle yaklaşarak, onların derdine çare bulmak için de ilgili kurumlarla görüşüp çare arayacak. Muhtarlar köyün eli, ayağıdır. Bizler mevcut yapı içerisinde görevimizi en iyi şekilde yapmak durumundayız. Örnek muhtar olmak mahallede gözü, devletin kulağı ve durumundayız. Örnek muhtar, halkının sorunlarını ilgili makamlara götüren çözen ve muhtardır. Bu günü bizlere devletimiz hediye etti. Devletimizin halkımızın hizmetine sunarak, onların yanında olarak ve onların hizmetine koşarak göstermemiz gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde el birliği ile yarınlarımızı daha yaşanır verdiği değeri, bizlere bizlerde mahallemize güzel en hizmeti ve duruma getirmeliyiz. Sizler hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi deruhte etmektesiniz. Bunun bilincinde olduğunuzu ve yapmış olduğunuzu görmekteyim. Devletin halkla en sıcak temas noktası, devletin güler yüzü ve şefkat elisiniz, halkın yönetime katılımının en önemli aracı, çalışmaları kolaylaştıran ve kamu hizmet sunumlarında hız, etkinlik ve performansın artırılmasında lokomotif görevi görmektesiniz. İşte tüm bu işlevleri yerine getiren demokrasinin taşısınız.19 Ekim Muhtarlar Günümüz kutlu olsun".

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 14539
19.10.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın