Pass

 Sevgili dostlar, Çaycuma’mıza giriş ve çıkış tek yerden karşılıklı iki köprüyle yapılmaktaydı, şimdi bölge milletvekilimizin girişimiyle, devletimiz Perşembe yol ayrımının karşısına 3.köprüyü yapmakta. İlçeye ikinci girişi sağlayacak, çevre yolu kazanımı olacak, Çaycuma trafiğini rahatlatacak, Filyos projesi ile nüfusun artması muhtemel Çaycuma için bir gereklilikti, devlet yatırımlarının gelmesi noktasında, Çaycuma’mızda milletvekili çıkmasını bu yüzden çok istiyorduk.

Belediye meclisinde yeni terminal alanının, şehir planına, işlenmesi görüşülmüş köprünün Perşembe tarafında oluşturulan yer çok isabetli olmuş gelişen ve gelişmiş şehirlerde, terminaller şehrin dışındadır, özellikle 3. Köprünün olduğu yere yakın olması çok iyi düşünülmüş. Büyüyecek Çaycuma’nın trafiğini olumlu yönde etkileyecek, yalnız belediye meclisinde buna ret verilip, Çaycuma halkının büyük tepkisini çeken, katılım paylarına daha önce evet oyu verilmişti beni bu şaşırttı.

Filyos projesi ile nüfus artışı, büyümeyi, hesaba katıp şehri yayma, ileriye dönük hamleler yapmak çok önemli. Pazar yerleri, belediye binası, yeni yollar, yeni imar alanları, yeni terminal yeri bunlar ileriye dönük hamleler. İleride Filyos Projesi ile dışardan göç alacak Çaycuma Kozmopolittik bir şehir olacak, belki bize çok büyük gelecek, belki daha küçük yerlerde yaşamak isteyeceğiz.

Saygılarımla...

 


Haber Okunma Sayısı : 14099
09.10.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın