Pass

 Çaycuma Emlakçılar Derneğinin düzenlediği Özgül Belgelendirmenin müteahhitlere ve emlakçılara kameralı yazılı ve sözlü mesleki yeterlilik belgesi mesleki yeterlilik kartı mülakatı Çaycuma Öğretmenevinde gerçekleştirildi.  

Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Çaycuma Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü; “Gayrimenkul alımı satımı kiralama mesleki yeterlilik belgesi olmayanlar ekim ayı sonunda mesleğini gerçekleştiremeyecektir. Mesleki yeterlilik belgesi olmayan emlakçılara ilk kontrole gelindiğinde 25 bin lira, ikinci kontrole gelindiğinde 25x3=75 bin lira  ceza uygulanacak. Üçüncü kontrole gelindiğinde Ticaret Bakanlığının yönetmeliğine göre emlak ofisi kapanacaktır. Ayrıca emlak ofisi 20 metrekare olma mecburiyetindedir.

Sınavlarımız düzenli olarak Çaycuma ve Özgül Belgelendirme önderliğinde Çaycuma’da yapılmaya devam etmektedir. Sınava katılmak isteyen emlakçıların ve müteahhitlerin Çaycuma Emlakçılar Derneği’ne bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir. Mülakatta, Özgül Belgelendirme Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuzhan Karagül ve Özgül Belgelendirme Müşteri İlişkileri Yöneticisi Murat Aktaş ve Sınav Değerlendiricisi Seyfi Yücel’in emlak sektörü ile uğraşan tüm emlakçıların biran önce mesleki yeterlilik belgelerini almaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundular. Bursa’da hizmet veren Özgül Belgelendirme çalışanlarına mesleki yeterlilik belgesi ve kartı mülakatı için Çaycuma’mıza bu verdikleri katkıdan dolayı  için derneğim adına teşekkür ederim” dedi.

Haber: Hakan Miyanyedi

 


Haber Okunma Sayısı : 11284
17.09.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın