Pass

Sevgili dostlar, 2-3 şarkı söylemek ile kendini sanatçı zanneden Halil denen şarkıcı, 67 yaşında babası yaşında yaşlı, kalp hastası adama saldırmasını kamuoyu ibretle izledi. Topluma örnek olması gereken bu kişinin yaptıkları, sanatçılığın bedava olmaması gerektiğini gösterdi.

Bizim örf ve adetlerimizde yaşlıya hürmet vardır, zayıfa karşı güç kullanmama vardır, kendini aydın sanatçı zanneden bazı kişiler halktan koptuk örf ve adetleri hiçe sayan, tutumlarını zaten biliyorduk. ABD’de profesörlük yapmış olan rahmetli Oktay Sinanoğlu’nun güzel bir sözü var. “Kültür Hakkâri’de bale gösterisi yapmak değildir, kültür: Arada bir konsere gidip hava atmak değildir, Çağdaşlık; Moda’nın arka sokaklarında köpek gezdirmek değildir.” Gerçekten de bizde aydın, çağdaş, sanatçı tayfası kendi kültüründen kopuk, kendi halkından tiksinen, kendi kültürüne yabancı, ama arada bir halkçılık edebiyatı yapan tipler yetişti.

Örf ve Adetlerimizi kaybettikten sonra, toplumun temel taşı olan aile yapılarımızda bozulmaya başladı, çarpık ilişkiler, boşanmalar, evlilik dışı ilişkiler normal görünmeye başladı büyüğe saygılar, küçüğe sevgi, akrabalık bağlarında kopmalar başladı. Türk milletini güçlü tutan iyi aile yapısı, örf adetleri, dini, temel değerleridir. Bunları kaybetmemek lazım.

Saygılarımla sevgilerimle…


Haber Okunma Sayısı : 11311
17.09.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın