Pass

Çaycuma’nın Perşembe Beldesi Belediyesi tarafından bu yılın Şubat ayında başlatılan ve Corona virüs salgını nedeniyle bir süre ara verilen,  yeni doğan bebeklere yönelik “Hoş geldin Bebek” uygulamasına devam ediliyor.

Uygulama ile Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Meclis üyeleri, belediye sınırları içinde ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak oluyorlar. Ziyaret edilen ailelere, içinde bebek için ihtiyaç maddelerinin bulunduğu “Yeni doğan bebek seti” hediye ediliyor. Perşembe Belediyesinin sosyal projeleri içinde yer alan uygulama, bebek sahibi aileler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Normalleşme dönemine geçilmesiyle Temmuz ayında yeniden başlatılan uygulama kapsamında Belediye Meclis üyeleri ve kadın kolları üyeleri yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak  oldular. Ayrıca ziyaret edilen ailelere, yeni doğan bebeklerin ilk ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan hediye paketleri takdim ettiler.  Yeni doğan bebeklerin aileleri de mutluluklarını paylaşmalarından dolayı misafirlerine teşekkür ettiler.

Haber: Hakan Miyanyedi

 


Haber Okunma Sayısı : 11745
17.09.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın