Pass

Sevgili dostlar; daha önce oğlumu gönderdiğim tenis sporuna, ailecek gitmeye başladık. Kapalı kort gerçekten güzel olmuş 42 yaşında tenis oynama fırsatımız oldu. Emeği geçenlere başta sayın başkan Bülent Kantarcı’ya teşekkür ederim. Bunun yanında halı sahada var, yüzme havuzu da yapılınca gençler ve spor sevenler için büyük bir şans doğmuş oldu.  Çevre düzenlemeleri de yapılıp ışıklandırması da yapılınca da değme keyfimize.

Futbol, okçuluk, tenis, bocce, yüzme sporları tesisleri Çaycuma’da spor adına çok önemli ve sevindirici bir gelişme. Burada önemli ve zor olan, bunların işletmesinin güzelce yapılabilmesi. Her şey yerli yerine oturunca, spor için Çaycuma’ da önemli bir üst olabilir. Şu Çaycumasporumuz da sabit gelirleriyle, kurumsal yapısıyla, iyi yönetimiyle, düzlüğe çıkartabilecek,  tek kişi şuan belediye başkanımız Sayın Bülent Kantarcı’dır. Kurumsallaşmaya, devamlılığa, kaliteye ve hizmete önem veren sayın başkanın, Çaycumasporumuzu da sahipsiz bırakmayacağına inancım tamdır.

 


Haber Okunma Sayısı : 12391
04.09.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın