Pass

Çaycuma Ak Parti’de ilçe teşkilatında başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor, mevcut 4 tane aday var.

3 abimiz ile şahsım bayrağı devralmak konusunda ortaya çıktık. Benim dediğim gibi; Ağam, Paşam yok kimseye herhangi bir güce gidip “Beni yapın!” demedim, demeyi de düşünmüyorum. Başkasının güdümü ile göreve gelirsem, onun isteği, arzularıyla hareket eder, tarafsız bir tutum sergileyemezsiniz.

Başkanlık koltuğuna oturacak kişi, çok çalışacak, halkı kucaklayacak, kurumlarda ağırlığını hissettirecek, Çaycuma’ya hizmet aşkıyla dolu olmalı.

Hizmet bayrağı yarışında aday olan adayların kişiliğine hakaret, eleştiri getirilmemeli, aynı geminin içinde kaptanlığı ben daha iyi yaparım diye yola çıktıklarını bilmelidir.

Bu bağlamda başkan olayım olmayayım, her kim seçilirse seçilsin, maddi ve manevi yanlarında olacağıma, istemeleri halinde dik duruşunu ve iyi çalışacağını hissettiğim arkadaşımın, partinin ilk kurduğu yer olan aile mülkümüz Uzaldı İş Hanı 4. Katı kirasının şahsım olarak karşılayacağıma söz verir tüm aday arkadaşlarıma büyüklerime başarılar dilerim.

Başkan adaylarının yanında taraf olan, değerli kardeşlerime de birlik beraberlik içinde sakin ve saygılı şekilde Ak Parti’ye yakışır biçimde tuttukları adayı desteklemesinin ricasında bulunmak isterim.

Şahsıma gelince benim çevremdeki büyüklerim ve sevdiğim insanlar beni Ak Parti’de ilçe başkanlığında aday görülmemi istediler, bu düşünceleri doğrultusunda aday oldum bunun özellikle bilinmesini isterim.

Sevgi ve saygılarımla

 


Haber Okunma Sayısı : 9783
17.08.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın