Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, COVID-19 vakalarının arttığına dikkat çekerek korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğini söylediği.

Çaycuma TSO Başkanı Kamitoğlu “İlçemizdeki COVİD-19 pozitif tanısı konulan hastaların artış göstermesi dikkat çekici boyutlara ulaşmıştır. Bu yüzden son haftalarda özellikle de maske takmanın zorunlu olduğu yerlerde maske takılmaması, sosyal mesafeye ve hijyen tedbirlerine uyulmaması nedeniyle Çaycuma’daki vaka sayılarında artış meydana gelmiştir. Yaz aylarına girilen şu günlerde serinlemek amacıyla kullanılan havuz ve denizlerdeki yoğunlukların önüne geçilmesi ve gerekli uyarıların yapılması önem taşımaktadır. Yine düğün sezonun açılmasıyla birlikte düğün salonlarında ve açık alanlarda belirlenen tedbirlere sıkı sıkıya uyulması gerekmektedir. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tedbirler kapsamında düğünler kısa süreli, misafir kapasitesi belirlenen sayıda ve mesafe planına uygun oturma düzeni olacak şekilde denetlense de kişilerin kendileri ve sevdikleri adına önlemlerini alması ve gerekli tedbirleri elden bırakmaması şarttır. Sahillerde de aynı durum geçerlidir. Hastalık belirtisi gösteren vatandaşlarımızın tetkik ve tedavi süreci hızlandırılacak ve hastanelerde oluşan yoğunluklarında önüne geçilmesi sağlanacaktır. Salgının ülkemizde başladığı günden itibaren alınan korona virüs tedbirleri bundan sonraki süreçte daha da etkili bir şekilde devam ettirilmelidir. Maske, mesafe ve hijyen kuralları göz ardı edilmeden, hastalığın yayılmadığı rehavetine kapılmadan uygulanan tedbirler bire bir uygulanmalı, bu anlamda gerekli uyarılar yapılmalıdır. Çünkü aylardır bu salgından tamamen kurtulabilmiş değiliz. Kurtulmanın yolu devletimizin açıkladığı kurallara harfiyen uymaktan geçmektedir. Asla bir rahatlamaya sebebiyet vermeden iş yerlerimizde sosyal mesafe uygulamasının sürdürülmesi büyük önem arz etmektedir. Satış yerlerinde kalabalık ortamların engellenmesi ve müşterilerin iş yerlerine maskesiz alınmaması çok hassastır. Çalışanlarımızın maske ve eldiven kullanımlarında daha fazla özen gösterilmesi kendileriyle birlikte, çevredeki herkesin sağlığı için gereklidir. Tüm çalışanlardan özellikle hijyen konusunda daha hassas davranmalarını istiyoruz. Özlediğimiz güzel günlere birlikte hareket ederek ulaşacağız” dedi.

Haber: Hakan Miyanyedi

 


Haber Okunma Sayısı : 8151
13.08.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın