Pass

Adaylığımı açıkladığım andan itibaren, sosyal medya üzerinden, telefon üzerinden çok yoğun bir şekilde destek geldi, sağ olsunlar. Sosyal medyada yazdığım gibi, KORHAN UZALDI’yı kim istemez, kim ister diye, kim ister halk ister, Çaycuma’nın öz evlatları, dernekleri, kulüpleri, gençleri, taş üstüne taş koydum diyenler ister. Godamanı, halkın karşısında olanlar, çıkar grupları istemez, garibanı ister demiştim. Bunları niye dedim; Çünkü 5 senelik Asbaşkanlık Çaycuma spor, 2 Senelik AK PARTİ yerel yönetimler başkanlığı ve 15 senelik ticaret hayatımda, kimlerin yanında olduğum nasıl bir davranış sergilediğim ortadadır.

500 Destek mesajı, beğenenlerin yanında, ilçe başkanı adayı olacağım zaman hareket başladı diye, partilerin manevra alanı daraldı, bunu nereden çıkarıyorum daha önceki çalışmalarımdan.

Kendini basın mensubu sayan iyi parti basın sözcüsü, üyesi ‘’ Korhan Uzaldı otur oturduğun yerde, MHP, DEVA ile görüştün demiş.’’ Onu da defalarca yazmıştım. Ak Parti yöneticisi iken köy köy mahalle mahalle gezip köyleri 2 tur atmıştım. Seçimden önce Batı Karadeniz bölgesinde böyle bir çalışma olmamıştı, milletvekili seçimi olunca, mevcut ilçe başkanımız Sayın Ahmet ÇOLAKOĞLU milletvekili olunca, siyasi işleri başkanı otomatikman başkanlığa yükselmiş, yerel seçimlerde şahsım belediye meclis üyeliği aday adayı olmuştum, sırf belediyeciliği yakından göreyim, belediyecilikte tecrübe kazanayım diye ileride ki belediye başkanlığı adaylığı için iyi bir basamak olur diye düşünmüştüm. Belediye başkanlığını tekrar kazanmak istenileceğini sandığım için, belediye meclisine benim gibi birini yazılmayacağı aklıma dahi gelmezdi bundan sonra ki süreçte halkın sevdiği Çaycuma’nın çocuğu KORHAN UZALDI’yı diğer partilerin kendi içine almak istemesi teklifler getirmesi gayet normal bizde tabi ki hem kırmamak adına hem değer gördüğümü hissettiğim için görüştüm sonuçta RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın karşısına başka bir parti ile çıkmayı içime sindiremediğimden hiçbir partiye katılmadım sabırla bekledim defalarca da sosyal medya hesaplarımda REİS ’e karşı gelmeyi düşünmediğimi dile getirmiştim yani görüşmeler yapılması karşı tarafa geçildiği  anlamına gelmez siz sonuca bakın şuan kabul etseydim başka partilerde ilçe başkanlığını rakipsiz bir şekilde oluyordum o yüzden hırsız diyemiyorsunuz, rantiyeci diyemiyorsunuz, ihaleci diyemiyorsunuz, adam kayırır diyemiyorsunuz, tembel diyemiyorsunuz, humacı diyemiyorsunuz, hovarda diyemiyorsunuz, sahtekar diyemiyorsunuz, sadece bunu mu diyebiliyorsunuz?

Saygılar ve sevgilerimle..


Haber Okunma Sayısı : 9380
10.08.2020



Başkan olursanır yeni ömerler de çıkacaktır
Korhan Uzaldı Ak Parti Çaycuma ilçe başkanı olursa ilçede tüm dengeler değişecek. Beldelere bile heyecan gelecek. Ben inanıyorum ki bu süreçren sonra taze yüzler, ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın beklentisi olan yeni ÖMERler ortaya çıkacak.Bu yeni yüzlerden biri de Saltukova da karşınıza çıkabilir.

Kimden: Misafir | Zaman: 11.8.2020 11:01

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın