Pass

Mevcut ilçe başkanı (Milletvekilleri seçimleri sonrasında siyasi işler başkanlığından yükselmişti) aday olmayacağını açıkladıktan sonra, artık Çaycuma Ak Parti teşkilatında, Şuan 3 ilçe başkan adayı ile kongreye gitmek üzere kısmen bizim yaptığımız çalışmalar temel alınarak Şöyle bir teşkilatlanma yapısı olmalı;

Çaycuma hizmet anlamında ileriye taşıyacak, mevcut vekilimize daha çok çalıştırıp proje oluşturacak bir ekip olmalı. Kurumları dinamik tutacak hükümetin işleyişinin takipçisi olacak bir teşkilat yapısına ihtiyaç var.

Mesela, Ahatlı’da internet ve telefon hattı kesikmiş ilgili kurumu hareketlendirecek hızlı çözüm üretilmesi sağlanmalıdır. Biz bunu daha önce Akpınar Köyü’nde telefonda sorununu Yunus Emre Akman başkanımızla yapmıştık.

Yerel yönetimler, il genel meclisi ile beraber köy köy ziyaretler edip halkın dertleriyle dertlenmesi sorunları yerinde görmesi gerekmektedir sadece seçim zamanı değil hep oralarda olmalı biz bunu şahsım ve ekibimizle yapmıştık.

Partili partisiz herkesi kucaklayacak partiden önceden hizmet etmiş büyüklerimizi kardeşlerimizi evlerine rahatça gelmelerini sağlayacak gönül bağları kurulması gerekmektedir.

“Dünya 5’ten büyüktür içte ve dışta tüm zorluklara göğüs gerip bölünmüş coğrafyada dik durabilen Sayın Cumhurbaşkanımızın laikiyle temsil edebilecek reise Ak Parti’ye gönül verenleri göğsünü gere gere “Ak Partiliyim” diyerek gezebilecekleri teşkilat yapılanması sağlanmalıdır.

Çaycuma’mıza yapılan hizmetlerin yanında olmalı. Halkın yanında olmayan uygulamaların karşısında durmak gerekmektedir. Dik duruş sergilenmeli. etliye sütlüye karışmayalım siyaseti terkedilmelidir.

Üç adayımızda bunları yapacak kapasitede var. ALLAH yar ve yardımcıları olsun.

Saygı ve hürmetlerimle…

 


Haber Okunma Sayısı : 9400
08.08.2020



Eski prestij ve eski enerjiye nasil donulur?
Korhan baskanima katiliyorum. Teskilatcilik belirli gunlerde teskilat binasinda toplanmakla, ayni yuzlerle/simalarla bulunmakla olmuyor. Bazi teskilatlarimizin kapisinin acildigi bile yok. Vatandasin birakin ayagina gidilmeyi vatandas ayaklarina gidiyor lakin teskilat binasinda muhattap bulamiyor. Sokakta karsilassan selam bile verilmeden geciliyor.
ibsan iliskileeinde çok zayifladik ve cok yipratildik.
Acil ve teferruatli cozum gerekli. Eller kollar sivanmali, 'ben'cilik yerine 'biz'cilik olmali ve 3 aday bir aday Ak Partinin eski prestijine ve enerjisine kavusturulmak icin birlesmeli ve Korhan Uzaldi yi Ak Parti Caycuma ilce baskanligina tasimali.

Kimden: Misafir | Zaman: 8.8.2020 15:41

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın