Pass

Sevgili dostlar, Çaycuma Ak Parti’de kongre süreci başladı. Mevcut il başkanı ile yapılan istişare sonucu, onunda onayı ile kamuoyuna 3 aday yansıdı, mevcut ilçe başkanı henüz adaylığını açıklamadı. Demokrasi gereği herkes aday olabilir. Burada kimse gücenmemeli, koltuklar belli bir zümrenin, ailenin, kuruluşun, malı değildir.

Ak Parti “HALKIN” partisidir. Öncelikle bunu belirtmekte fayda var, Cumhurbaşkanımız, hem de genel başkanımız söylemleri doğrultusunda ben bu işi “İYİ” yaparım diyenler adaylıklarını açıklamakta özgürdürler.

2018 genel seçimlerinde %54 merkezde 200 farkla seçimleri Çaycuma’da Ak Parti aldıktan sonra mart yerel seçimlerinde Ak Parti 3250 fark ile yenilen tarihi bir yenilgi aldı. O günden bu yana Ak Partililerin yüzü gülmüyor. Ak Partililerin boynu bükük, bunu tersine çevirmek isteyenler aday olabilirler.

Adaylığını açıklayan Sayın Bayram Berber, Sayın Hasan Miyanyedi gayet düzgün halkla iç içe dürüst partisi için mücadele etmiş abilik yapabilecek müstesna kişiler. Sayın Bayram Berber Parti’nin ilk kurucu ilçe başkanı yani kimse yokken o vardı, parti kurulurken herkes burun kıvırıyordu kaçıyordu kimse ateşten gömleği giymek istemiyordu o dönemlerde partiye sahip çıktı. Hasan Miyanyedi ise 17 senedir her kademede görev yapmış bir isim bu abilerimizden birisi seçilirse maddi ve manevi yanlarında olduğumun bilinmesini isterim kişilerin haklarına şahıslarına hakaret etmeden bayrak yarışı olduğunun bilinciyle dedikodu ve iftiraya gerek görmeden incitmeden kırmadan dağıtmadan güzel bir yarış olsun.

Sonuç ne olursa olsun herkes kol kola girsin birlik beraberlik olsun Çaycuma’mıza ve partimize hizmet onurunu yaşayacak herkese şimdiden başarılar diler mevcut yönetim kurulundaki arkadaşlara bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

 

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 10137
06.08.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın