Pass

ELEKTRİK ÇAYCUMA

Değerli Çaycumalılar büyük sorunlarımızdan biride az bir yağmur yağsa gök gürültüsü olsa kar yağsa bulutlar koyulaşsa hemen elektrikler kesiliyor ben hafta sonlarımı genelde Amasra’da geçiriyorum orada böyle durumlar yaşanmıyor hava durumu biraz kötü olsa şimdi elektrik kesilecek diye tüm Çaycumalılar düşünüyordur üstelik kablolar yer altına alındı acaba trafo kaynaklı sorun mu var? Sürekli yıldırım mı düşüyor bunlara günümüz teknolojisinde evlerde elektronik eşyalar ağırlıkta sürekli ani kesintiler nedeniyle bunlar bozulmakta bunu bildirdiğimizde cihazların sorumluluğunu üstlenmedikleri gibi çözümü de üretmiyorlar faturalar ödenmeyince gecikme bedeli kesme faiz açma kapama bedeli gibi uygulayan şirket halkın zararını iş kayıplarını neden telafi etmiyor görmezden geliyor bilen varsa bizlere de anlatsın.

YAYA GEÇİTLERİ KAVŞAKLAR

Sevgili dostlar hem spor yapalım hem formumuzu koruyalım hem Çaycuma’mızı gezerek iş yerimize gidelim hem yolda tanıdıklarımı görür esnafımıza selam veririz diye Dokap tarafından çarşı meydanına kadar yaklaşık 3 km yolu yürüyerek iş yerime gidip geliyorum belediyenin yol kaldırım bisiklet yolu yapılan yerleri çok güzel gözüküyor bisiklet yolu daha geniş önünde engel olmadığı için genelde bisiklet olmadığı zaman oradan yürüyorum onu söyleyeyim yaya yolunda bank çiçek ağaç birde engelli yeri olduğu için o taraf hızlı yürümem için cazip gelmiyor yaya geçitleri çok isabetli yerlerde fakat sürücü kardeşlerimizin bir kısmı yaya geçidinde yayalara yol verilmesinin farkında değiller galiba bazıları yol veriyor bazıları yol vermiyor bizde yol bizim diye geçiyoruz arabalarla kafa kafaya geliyoruz aynı şekilde kavşaklara giren aracın öncelikli olduğunu da çoğumuz öğrenemedik inşallah sağ salim iş yerine sağ salim gidip gelmeye devam ederiz. Sevgilerimle…


Haber Okunma Sayısı : 3997
16.07.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın