Pass

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, “15 Temmuz Fetö terör örgütünün devletimizin varlığı ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan hain bir darbe girişimidir”  dedi.

15 Temmuz’un yıllardır ilmek ilmek işlenen hain bir duruş ve sapkın bir düşünüşün hayat bulmuş adı olduğunu,  Devletimizin en kılcal damarlarına kadar sızan, karanlık emellere hizmet eden terörist bir organizasyonun vücut bulmuş hali olduğunu belirten Fatih ikili şunları ifade etti: “15 Temmuz Fetö terör örgütünün devletimizin varlığı ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan hain bir darbe girişimidir. Yıllardır ilmek ilmek işlenen hain bir duruş ve sapkın bir düşünüşün hayat bulmuş adıdır. Devletimizin en kılcal damarlarına kadar sızan, karanlık emellere hizmet eden terörist bir organizasyonun vücut bulmuş halidir. Diğer taraftan her türlü ihanet ve hıyanet içerisindeki hareketlere karşı milletimizin asil evlatlarının duruşu, meydanlara inişi ve canı pahasına destansı bir direnişle hainlere geçit vermeyişinin adıdır.

Bu milletin parasıyla alınan silahlar ve yine bu milletin parasıyla beslenen hainler o karanlık gecede yüzlerce masum insanımızı şehit ve binlerce insanımızı yaralamıştır. Milli iradenin tecelligahı meclisimiz bombalanmıştır. Darbe sonrası ülkemiz olağanüstü bir döneme girmiş, devletimizin birçok mekanizması işlevsiz kalmış ve birçok alanda mağduriyetler oluşmuş, tabiri caizse "At izi, it izine karışmıştır." Adalet herkes için geçerli ve hukuk herkese gereklidir. Siyasilerin aldatıldığı gibi masum ve mağdur insanlarda aldatılabilmiştir bu sebeple hukukun adil yargılanma nimetlerinden herkes yararlanabilmelidir. Fetö terör örgütünün yıkıcı ve bölücü etkisini kırmak adına aynı hataları yapıp bugünde belirli sendikalar, vakıflar ve tarikatlarla bir olup devletin kadrolarının önünün açılmasına karşı bir duruş ortaya konulmalıdır. Aynı yerden ikinci defa sokulmamalı ve bu üzücü durumdan dersler alınmalıdır.

Milletimiz 15 Temmuz'da üstüne düşeni siyasilerden önce yapmış, meydanlarda tehlikeye düşmüş devletimizi kurtarmış ve iktidara teslim etmiştir.

15 Temmuz'un yıl dönümünde devletine sahip çıkmak adına onurlu bir duruş gösteren, canıyla, malıyla bu süreçte devletinin yanında olan tüm milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimizi saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz.

Rabbim milletimize bir daha böyle karanlık bir gece yaşatmasın” dedi.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 4003
15.07.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın