Pass

Manda sütü üreticileri Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplandı. Çaycuma manda yoğurdunun coğrafi işaretle tescil edilmesinin ardından “Coğrafi İşaret Uygulaması” ile ilgili manda sütü üreticileri bilgilendirildi.

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, İlçe Tarım Ormancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Gıda Mühendisleri Odası Zonguldak Temsilcisi Tuğrul Dereli, Ziraat Odası Başkanı Genel Sekreteri Erdun Ilgın, Zonguldak Kooperatifler Birliği Başkanı Bayram Cura ve Zonguldak İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Memduh İnam’ın da hazır bulunduğu toplantıya katılan manda sütü üreticilerine Coğrafi İşaret, Coğrafi İşaretli Ürün Kapsamında Denetim Mekanizması, Manda Yoğurdunun üretim metotlarının coğrafi işaretli ürün kapsamına alınması, manda sayısının ve manda sütü üretiminin artırılması ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu toplantı sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çaycuma ile özdeşen Çaycuma Manda Yoğurdu Coğrafi İşaret Uygulamasının etkin bir şekilde faydalı olması için süt üretim kapasitesinin artırılması ve uygulamaya daha çok yoğurt üreticisinin dahil edilmesi gerekiyor. Mevcut manda ırkının ıslahı ve manda sayısının artırılması ile süt üretim kapasitesinin yükseltilmesi için de ilgili tüm paydaşlarımızla işbirliği içinde olacağız.”

Haber: Hakan Miyanyedi

  


Haber Okunma Sayısı : 3451
14.07.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın