Pass

Bir gün sosyal medyada bir yazı okudum siyasette 6 olmaz yazılmış.

1.Küslük Olmaz

2.Korkmak Olmaz

3.Dostluk Olmaz

4.Düşmanlık Olmaz

5.Duygusallık Olmaz

6.Vefa Olmaz

Gerçekten de siyasette bulunduğum zaman zarfında ne kadar kavga etsen arkasından konuşsan aynı masaya oturunca bir anda herkes hiçbir şey olmamış gibi oturabiliyor küslük olmuyor, siyasetin içinde insanların gözü kara oluyor ne rakiplerinden ne başka bir şeyden korkmuyorlar düşmanlık olmuyor çünkü hizmet yarışında kırgınlıklar olabiliyor ama ebedi düşmanlık sürmüyor, duygularınla hareket edersen başarılı olman mümkün değil her sözü her davranışını kafana takarsan ilerlemen mümkün olamaz.

Vefa’ya gelince siyasette asla olmayan bir durum görevden düşen asla umursanmıyor hitap tarzı değişiyor önceden yanından ayrılmayanlar “Başkanım aslanım kaplanım” diyenler gözükmüyor gördüklerinde kuru bir selam ile geçiştiriyorlar. Bir keresinde bir dernek başkanımız bir haber sitesinde haberim çıkınca “Başkanım Ak Parti İlçe Başkanı sen oluyormuşsun” çok sevindim demiş bende yok “Deva Partisine yazmışlar” deyince 5 dakika sonra işim var deyip çıktı. Menfaat dünyasının bir numaralı durağı olacağım diyorsanız siyasette bunlara hazır olmanız gerekir. Dedikodu iftira fitne adam kayırma suçlamaya da hazır olmanız gerekmekte yani hizmet adamı değil de çelik adam olmanız gerekmektedir.

Saygılarımla…

 


Haber Okunma Sayısı : 4141
09.07.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın