Pass

Pandemi sürecinde bilmem kaç büyükşehir ve Zonguldak yazıldı, yasaklar sokağa çıkma yasağı uygulanan yerler arasına girdi.  Türkiye Cumhuriyeti ilk ili olan Zonguldak küçüle küçüle neredeyse ilçe olacak kömürün önemini yitirmesi ile göç alma özelliğini göç verme özelliğine dönüşünce Bursa, Ankara, İzmir, Diyarbakır gibi şehirlerin çok çok gerisinde kaldı.

Filyos Vadi projesi ile beraber nüfusun artması bekleniyor, bu projeden en çok yararlanacak olanlar zamanında Zonguldak’tan kopan il olan yerler olacaktır Karabük, Bartın ve Zonguldak Büyükşehir olabilmesi için bu kopan parçaların Karabük, Bartın, Zonguldak merkezin birleştirilip büyükşehir üç noktaya hitap edecek Bakacakkadı’ya kurulması mantıklı olacaktır.

Zonguldak Merkez-Bakaccakkadı mesafesi 37,6 km Bartın Merkez-Bakacakkadı mesafesi 55 km

Karabük Merkez-Bakacakkadı mesafesi 66 km Filyos Limanı-Bakacakkadı mesafesi 33,7 km 

Saltukova Havaalanı-Bakacakkadı mesafesi 25 km görüldüğü üzere 3 ilin mesafesi Bakacakkadı merkeze daha yakın gözüküyor.

Valilik, Büyükşehir hastanesi, Zonguldakspor tesis ve stadı diğer devlet kurumları büyükşehir belediye binası Bakacakkadı’ya alınıp 3 il  birleştirilip Zonguldak Büyükşehir yapılabilir, bu şartlar altında Zonguldak Merkez genişleyecek alan bulamamakta yeni binalar bile eski  yerler  yıkılıp yapılabiliyor ancak bu  şekilde ne  yer açılabilir ne  nüfus artabilir.

Bakacakkadı 100.yıl tesisleri zaten verimli kullanılamıyor sözünü ettiğimiz kurumlar o bölgeye getirilip büyükşehir hayali gerçek olabilir.

Saygılarımla


Haber Okunma Sayısı : 6025
06.07.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın