Pass

Sevgili dostlar, hafta sonu babalar gününü değerlendirmek Çaycuma’mızın görmediğimiz yerlerini görmek adına ailece Çayır Köyümüze Çayır mağarasına gezi düzenledik.

Çayır Köyümüze daha önce AK Parti Çaycuma İlçe Yönetim Kurulu’nda Yerel Yönetimler Başkanlığı görevindeyken gitmiştik ama akşamdı arabada navigasyonu açtık Güzelyaka köyümüzün güzergâhından gitmeyi tercih ettik ama büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştık.

Hastane tarafında ki yol güzergâhı Çaycuma ilçemize yakışmıyor, hem çok kötü hem çok dar delik deşik buna hem belediyemiz hem özel idaremiz çözüm bulması gerekmektedir. Çaycuma’mızın 850 km yol güzergâhı var. Yani buradan İstanbul’a kadar tabi ki çok zor her yere yetişmek ama bu bölgeyi hem tanıtmak hem turizmde etkili kılmak istiyorsak o yol güzergâhının acilen yapılması gerekmektedir.

Dönüşte ise Çayır-Kışla yolundan döndük 2 sene önce genişletme çalışması vardı muazzam asfalt yol olmuş emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. ALLAH devletimize zeval vermesin.

Çayır su kemeri piknik alanı mağaradan oluşan alanda bir proje var diye biliyorum bu haliyle bırakılmayacak kadar tarih kokan doğa harikası yemyeşil bir yer sadece güzel bir çay bahçesi var şuan için turizm için ben bir şey göremedim. 1-2 tabela konulmuş bunlardan Filyos Yolunda’da gördüm ufacık tefecik yazı ile yazılmış, görmek için dürbün veya büyütücü kullanmak gerekiyor ALLAH muhafaza kazaya sebebiyet verebilir bunların değişmesi gerekmektedir. Sayın Kaymakamımız ve Valimiz bu konuya el atacaktır.

Çayır mağarası tam bir doğa harikası geçmişte M.Ö 1200 yıllarında mağaradan çıkan su, su kanalları ile Filyos’a aktarılmış ayrıca iki tanede su kemeri var biri Cenevizlerden biride Osmanlı’dan kalma piknik alanı düzenlenmeli, mağaraya çıkış yolunu kolaylaştıracak uygulama yapılmalı Güzelyaka güzergahı’da yapılırsa o bölge diğer il ve ilçelerden turist çekecek konuma gelecektir.

 


Haber Okunma Sayısı : 9052
22.06.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın