Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasının yapımı için hazineden yaklaşık 2 dönümlük arsanın 30 yıllık irtifak hakkı alındı.

Çaycuma Milli Emlak Servisi Şefliği’nde bugün yapılan ihale ile Pehlivanlar Mahallesi sınırları içinde kalan ve Yaşam Park yakınında bulunan hazineye ait 1.8351,49 m2’lik alanın irtifak hakkı Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasının yapılması amacıyla alındı. Oda adına Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Genel Sekreter Alper Püren katıldığı ihalede Milli Emlak Servis Şefi Tahir Gebeş ve Veri Hazırlama Sorumlusu Cengiz Yiğit de hazır bulundu.

Atılan imzaların ardından açıklama yapan Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu şunları söyledi: “Odamızın her anlamda üyelerine en güzel ve kaliteli şekilde hizmet verebilmesi öncelikli amacımızdır. Bu nedenle her türlü olanağı değerlendirerek ve şartlarımızı zorlayarak yeni bir hizmet binası için planlarımızı yapmaktayız.  Bunun ilk adımı da arsanın temini için bu attığımız imzadır. Hayırlı olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz dönemde Pandemi başta olmak üzere bir beklenmedik birçok sıkıntıyı yaşamaktayız.  Bu sıkıntıların en kısa sürede atlatılması ve yeni hizmet binamızın bir an önce tamamlanması için tüm meclis üyelerimizle birlikte elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Güzel günlerde görüşmek üzere bir kez daha arsamız tüm üyelerimiz adına hayırlı olsun.”

Haber: Hakan Miyanyedi

 


Haber Okunma Sayısı : 8188
18.06.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın