Pass

Çaycuma Belediye Meclisi haziran ayı toplantısı centilmence davranışlara sahne oldu. AK Partili meclis üyeleri bazı çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür ederken Başkan Kantarcı da “Bize moral ve güven veren bu davranışınızdan dolayı ben de size teşekkür ediyorum” dedi.

Çaycuma Belediyesinin haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı meclis üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu toplantıda dönem içinde yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerine bir sunum yaptı. Karamusa Köyü sınırları içinde kalan 21 dönümlük arazinin, belediyenin park ve bahçelerdeki ihtiyaçlarını karşılamak için fidanlık ve sera yapılmak üzere hazineden istenmesi için Başkan Kantarcı’ya yetki de verilen toplantıda, yeni açılan sokakların isimlendirilmesi için ilgili müdürlüklerin çalışma yapması da karar altına alındı. 2019 mali yılı bütçesi kesin hesabının da oy birliği ile kabul edildiği toplantı centilmence davranışlara sahne oldu.

BÖLGEYE ÖRNEK BİR ÇALIŞMA OLDU

Görüşmeler sırasında söz alan Ak Partili Meclis Üyesi Ali Amil, pazaryerlerinin kapalı olduğu dönemde, belediyenin, vatandaşların sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için hızlı bir şekilde satış noktaları oluşturmasının, hem esnaf, hem de vatandaşlar açısından çok yararlı olduğunu söyleyerek, “Uygulama bölgeye örnek oldu. Çevrede ses getirdi. Esnaf arkadaşlarım ve şahsım adınasize teşekkür ediyorum” dedi. Yaptıkları işbirliği nedeniyle tüm pazarcı esnafına teşekkür eden Başkan Kantarcı ise, “Çok güzel oldu. Çaycuma’da her türlü iklim, atmosfer uygun. Birbirimizi anlayabiliyoruz. Halka hizmet etmekte bir frekans farkımız yok. Karşılıklı olarak birbirimize teşekkür ediyoruz. Halkımız da bundan çok mutlu oluyor” dedi.

MÜZE EV BURAYA DEĞER KATTI

Uğur Mumcu Caddesi ile Oktay Olcay Yurtbay Caddesi’nin kesiştiği yeni belediye binasının hemen karşısındaki kavşağın imar durumunun görüşmeleri sırasında söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Yusuf Hüseyin Aslan, orada bulunan müze evi kast ederek, “Biz seçimler sırasında bu evin dönel kavşak üzerinde yapılmasına karşı çıksak da, buraya maddi manevi değer kattı. Bir eser ortaya çıktı. Biz buna artık ‘evet’ diyoruz. Bunu da belirtmeden geçmeyeyim” dedi. Aslan’a yanıt veren Başkan Kantarcı, “Sizin beğenmeniz, böyle düşünmeniz bizim için önemli. Çaycuma çok güzel bir kültürel değere kavuştu. Bize moral ve güven veren bu tavrınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Belediye Meclisi, bu güzel görüntülerinden ardından, bir sonraki toplantının 1 Temmuz’da yapılması kararını alarak sona erdi. 

Haber: Hakan MİYANYEDİ


Haber Okunma Sayısı : 6686
11.06.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın