Pass

Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi Çaycuma'da vatandaşlara 800 adet yıkanabilir nano maske hediye etti.

Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Âdem İnam yaptığı açıklamada:" Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Corana virüsü ile ilgili devlet kurumlarımızca alınan tedbirler devam edecek olmakla beraber, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan uygulamalar ile normalleşme sürecine tedbirler dâhilinde girmiş bulunmaktayız. Bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son olarak devletimizin aldığı kararlar ve tedbirler neticesinde Çarşamba ve Cuma günü saat 14.00 ile 20.00 arası 18 yaş altı genç ve çocuklarımızın sokağa çıkma izinleri oldukları için hiçbir gencimiz sokağa maskesiz çıkmasın diye ORCEBE Firma Sahibi Devrekli Hemşerimiz Orkun TÜREDİ beyin destekleriyle yıkanabilir steril edilmiş Nano Maske hediye ettik. Siz güzide basınımız aracılığıyla Orkun Bey'e bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" diye ekledi.
Hediye maskesini alan gençler ve vatandaşlar Ensar vakfına teşekkür ettiler.

İnam son olarak "Maskeni Tak Sosyal Mesafeni Koru" diyerek sözlerini tamamladı.
Sivil toplum kuruluşu olmasının bilincinde olan Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi hayırda kendisi ile yarışıyor. Hediye maskesini alan gençler vakfa teşekkür ettiler.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 4825
06.06.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın