Pass

Cumhuriyet Meydanı üzerinde koltuklu değnekle ve elinde hasta olduğunu gösteren asılsız evraklarla dolaşan, halkın dini ve vicdani duygularını sömürerek para yardımında bulunulan Karabük nüfusuna kayıtlı N.Ç. isimli şahıs Zabıta Memurlarının müdahale ettiği esnada, önce kendini yere atarak bayılma numarası yaptı. Daha sonra bölgede bulunan bir çilingir dükkânından almış olduğu tornavida ve balta ile koşar vaziyette Zabıta Memurlarının üzerine saldırdı.

Çaycuma’da şuana kadar başarılı işler çıkaran hırsızlığın önlenmesi, aranan şahıs, cezaevi firarisi gibi şahısların yakalanmasında etkin rol oynayan Gece Kartalları olarak lanse edilen Çarşı ve Mahalle Bekçileri asayiş konusunda da güzel işler çıkarıyor son olarak  Zabıta Ekiplerine saldıran şahsa olay esnasında çevrede bulunan Gece Kartalları olarak lanse edilen Emniyet görevlisi Çarşı ve Mahalle Bekçisi tarafından biber gazı ile müdahale edilip, çağırılan polis ekibinin eşliğinde ambulans ile Devlet Hastanesi’ne kontrol amaçlı sevk edildi.

Zabıta Memurları, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kasten yaralamaya teşebbüs ve görevli memura mukavemet suçundan şikâyetçi oldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2388
06.03.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın