Pass

Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi Kandil simiti dağıttı. Yönetim kurulununda hazır bulunduğu ikramda Kandil simitleri, ilçedeki Merkez Yeni Cami önünde yatsı namazının ardından vatandaşlara ikram edildi.

Tüm İslam âleminin Regaip Kandili'ni kutlayan Şube Başkanı Adem İnam mübarek gecenin, insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

İslam âleminde rahmeti ve bereketi bol üç ayların habercisi olarak kabul edilen Regaip Kandili, İslam dünyası için büyük öneme sahip üç aylardan, recep ayının ilk perşembe gününü cumaya bağlayan gece idrak edilir.

Peygamber Efendimiz (sav) bu gecede yapılan duaların kabul olacağını şu hadis-i şeriflerinde bizlere bildirmiştir. "Beş gece vardır ki onlarda yapılan dualar geri dönmez, kabul olunur. Bu geceler Recep’in ilk Cuma gecesi, Şaban’ ın yarısında bulunan gece, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban Bayramı geceleridir."

Kandil gecelerinin insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıkması gereken zamanlar olduğuna dikkat çeken İnam "Regaip Kandili nedeniyle tüm kırgınlıklar giderilmeli, sevgi ve hoşgörü hâkim olmalıdır. Bu mübarek gecelerin tüm insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Bu vesile ile bir kez daha aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor yaralı askerlerimize rabbim' den acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 861
01.03.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın