Pass

Çaycuma Kaymakamlığı tarafından otobüs kazalarının önlemesine yönelik toplantı yapıldı.

Kaymakam Muharrem Coşgun Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya,  İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Dündar, İlçe Emniyet Müdür Vekili İbrahim Taşdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, İlçe Özel İdare Müdürü Ercan Kınaç, Ticaret Odası ve otobüs firmalarını temsilen Çağatay Yurtbay, Şoförler Odasını temsilen İzzet  Kalembaşı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürü Mürsel Çoban katıldı.

Otobüs kazalarının önlemesine yönelik yapılan toplantı İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 19.02.2020 tarih ve 3439 sayılı yazısı gereği, otobüslerde yapılan şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı faaliyetlerinin güvenliğinin sağlanmasının ve bunun sürdürülebilir olmasının ilgili tüm paydaşların uyumlu ve sorumluluk anlayışı içerisinde hareket etmesiyle mümkün olabileceğinden, telafisi mümkün olmayan ağır kayıplara yol açan otobüs kazalarının önlenmesi, konuya daha fazla dikkat çekilerek toplumsal farkındalığın arttırılması, yol ve trafik güvenliğine katkı sağlayacak görüşlerin alınması, sorunların iş birliği ve koordinasyon içerisinde çözülmesine yönelik Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleşti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 828
26.02.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın