Pass

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Herkesin içinde yaşamaktan mutlu hale geldiği Çaycuma bir sevgi kentidir” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Dünyamız çok zor bir süreçten geçiyor. Etrafı sevgisizlik çemberi ile çevrili ülkemiz sevgiye, insani dayanışmaya, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyor. Sevgi yalnızca insanı değil doğadaki tüm varlıkların içinde yer alan yüce bir duygudur. İçinde sevgi taşımayan insanın zihninde güzellikler belirmediği gibi sevgisiz insanların ne mutlu olması ne de etrafına mutluluk vermesi mümkündür. Paylaşıldıkça çoğalan sevgi kişisel içgüdülere teslim edilmeyecek kadar büyük, bir kişinin yüreğine tüm evreni sığdıracağı kadar derin bir duygudur. Sevgi ile başlananher işin ayrı bir heyecanı, mutluluğu vardır. O yüce duygu umudu çoğaltır, insanlara, hayal kurma ve onların peşinden koşma cesareti verir” dedi.

ÇAYCUMA’YI SEVGİYLE İNŞA EDİYORUZ

Kantarcı açıklamasını, “Herkesin içinde yaşamaktan mutlu hale geldiği Çaycuma bir sevgi kentidir. İnsanı değişime açık, hoşgörülü ve barışçıdır. Çaycuma’nın en büyük zenginliği bu insani iklimidir. Biz sevgi dolu insanların kentini daha da güzel kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çaycumalıların her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor, bu amaçla hizmet kalitemizi en yükseklere çıkarmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. Çaycuma’yı çok seviyoruz. Tüm hizmetlerimizi içine sevgi katarak yapıyor, Çaycuma’yı sevgiyle inşa ediyoruz. İçinde sevgi olan her şey gibi, ilçemizde çok güzel oluyor. Bu duygularla tüm halkımızın 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü’nü kutluyor, herkese, sevgi dolu bir dünyada barış ve huzur içinde geçen bir yaşam diliyorum” diyerek tamamladı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1062
13.02.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın