Pass

Perşembe Beldesi’nde yılsonuna kadar ön ödemeli su sayacına geçmeyen aboneler belediye içme suyu şebekesinden yararlanamayacak.

Perşembe Belediye Meclisi 08.10.2020 tarihinde yapmış olduğu Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısında, Perşembe Belediyesi ile belediyeye bağlı mücavir alanlarda belediye içme suyu şebekesinden su alan abonelerin ön ödemeli (akıllı-kartlı) su sayaç sistemine geçilmesine oy birliği ile karar verildi. Buna göre; ilk kez içme suyu alacak tüm abonelerin, sayacı arızalı ve değişmesi gereken abonelerin, kendi isteği ile ön ödemeli sayaca geçmek isteyen eski abonelerin, 10 (on) yıllık kullanım ömrünü tamamlamış mekanik su sayacı kullanan abonelerin 31.12.2020 tarihine kadar ön ödemeli kartlı su sayacına geçmeleri zorunlu tutulacak. Bu şartlara uymayan ve belirtilen tarihe kadar ön ödemeli (akıllı- kartlı) su sayacına geçmeyen aboneler belediye içme suyu şebekesinden yararlandırılmayacak. Ön ödemeli su sayacı temini “Manas Ön Ödemeli Su Sayacı” satan bayilerden temin edilebilecek. Ön ödemeli sayaç takma işlemi Perşembe Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yapılacak.

Perşembe Belediyesi, konuyla ilgili olarak ön ödemeli (akıllı-kartlı) su sayacına geçilmesi işlemlerini ve şartlarını anlatan broşürler hazırlattı. Broşürlerin pek yakında dağıtımı gerçekleştirilerek aboneler bilgilendirecek.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1368
13.01.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın