Pass

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak Temsilciliğinin organizasyonu, Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilen proje kapsamında toplanan mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen dağıtım töreninde konuşan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak Temsilcisi Cem Ünal kampanya hakkında şunları söyledi;  “Bu kampanyada bizleri yalnız bırakmayıp destek olan Bartın İl Jandarma Komutanımız Fahri Semiz’in eşi Mehtap Hanıma teşekkür ediyoruz. Kendi kişisel sergisinde ürünlerini satarak omurilik felçlileri derneğine destek için sandalye alımına katkıda bulundu.

Engelli vatandaşlarımıza yardımlarımızı devam edecek. Ayrıca 4,5 yıldır bizlere destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Okullarda toplanan kapaklar Omurilik Felçlileri Derneğine teslim ediliyor. Bunun sonucunda alınan sandalyeler ihtiyaç sahibi kardeşlerimize veriliyor. Hem çevre bilinci oluşması hem de engelli vatandaşlarımız hakkında pozitif bir düşünce olması için öğrencilerimizi de çağırdık. Bu mutluğa ortak olduğunuz için hepinize teşekkür ederim”.

Kaymakam Muharrem Coşgun da kampanyaya emeği geçen herkese teşekkür ederken; “Sandalyelerden faydalanacak vatandaşlarımız toplumda daha iyi bir şekilde kaynaşmış olacak. Sosyal bir devlet olmanın gereği olarak bütün vatandaşlarımız bütün hizmetlere kavuşacaklar. Bu vesile ile tüm engelli kardeşlerimizin gününü kutlarım” dedi.

6 adet akülü tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edilirken, engelli vatandaşlar desteklerinden dolayı Omurilik Felçlileri Derneğine teşekkür ettiler. Daha sonra sırası ile kampanyaya katkı veren Atatürk İlkokulu, 75’nci Yıl İlkokulu, Gemiciler Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu ve Velioğlu İlkokulu Müdürlerine teşekkür plaketi verildi. Cem Ünal ayrıca katkılarından dolayı Kaymakam Muharrem Coşgun ve Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz’in eşi Mehtap Semiz’e tekerlekli sandalye figürlü şilt takdim etti.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1282
04.12.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın