Pass

Çaycuma’da “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. İlk olarak sabah saatlerinde Atatürk Anıtına günün ve önemini anlatan çelenkler bırakıldı.

Akşam ise Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kutlama programına protokol ve çok öğretmen katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş şunları söyledi; " Bugün Türk öğretmeninin toplumdaki yerini ve önemini belirtmek, saygınlığını artırmak, öğretmenler arasında sevgi, saygı ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirmek, emekli öğretmenleri saygı ile anmak ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerde mesleklerinin yüceliği bilinci uyandırmak amacıyla, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün millet mektepleri başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım günü, 1981 yılından bu yana 'Öğretmenler Günü' olarak kutlanmaktadır. Bugün tüm öğretmenlerimizin hizmetlerine karşılık, saygı ve sevgiyle anıldığı, farkındalık oluşturduğu, unutulmadıklarını gösteren çok güzel bir gündür. Öğretmenlik, insanlık tarihinin maddi bir ölçütü olmayan ölümsüz mesleğidir. Her işi bilen, her işi yapan, bilgi deposu ve ayaklı kütüphane olmak yerine; bilgi kaynaklarını öğreten yönlendiren, değerlendirme alışkanlığı kazandıran bir kişidir, öğretmen. İnsan ancak öğretmen sayesinde ahlakî, maneviyatı, bilgiyi, araştırmayı, beceriyi ve mecburiyeti öğrenebilir".

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. İlçede görev yapan ve adaylığı kalkan Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Serkan Uslu'nun yemin töreni yapıldı.

Emekli olan öğretmenler adına konuşmayı Öğretmen Ercan Bayrak gerçekleştirdi. Bayrak’a İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun tarafından plaket ve Hizmet Şeref Belgesi verildi. Çeşitli branşlarda ödül kazanan öğrenci ve öğretmenlere hediyeleri protokol tarafından verildi.

Kaymakam Muharrem Coşgun şehit öğretmenleri anarak; “Öğretmenlik yurdu korumaktır. Yurdu korumak için Galatasaray Lisesi öğrencilerine yetiştiren kişi öğretmenlerimizdir. Biz onların sayesinde bugün ülkemizde huzurlu ve rahat yaşıyoruz. Mesleğe yeni başlayan öğretmelerimize başarılar diliyorum. Üzerine düşen görevleri yapacaklarına inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Son olarak ilçede ki okullarda görev yapan öğretmenler tarafından konser verildi. Öğretmenlerin performansı beğeni topladı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1115
25.11.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın