Pass

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise Müdürlerine yönelik Oktay Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi toplantı salonunda “DYNED, KodlaZon, AkılZon” projeleri  ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Yılmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamza Yiğiter, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Parlak,  “Kodlama ve Yazılım Geliştirme” Projesi Koordinatörü Müzeyyen Merve Hızıroğlu, “Akıl ve Zeka Oyunları” Projesi Koordinatörü Cansu Ansen Gürkan, “İngilizce Dil Eğitim Sistemi” Projesi Koordinatör Yardımcısı Gürkan Aydın, Anaokul, İlkokul,  Ortaokul ve Lise Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı yaptı.

DYNED, KodlaZon, AkılZon projelerinin birlikte yürütüleceğinin altını çizen Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı konuşmasında  projelerin önemine değinerek,  “Çağımız bilgi ve teknoloji çağıdır, eğer sahip olduğunuz bilgiyi teknolojiye çeviremiyorsanız, dünya ile rekabet etme şansınız da olamaz.  Ülke olarak katma değeri yüksek teknolojik ürünler üretmeliyiz. Hem bilgi üreteceğiz hem de sahip olduğumuz bilgiyi teknolojiye dönüştürmeliyiz” şeklinde konuştu.

Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun;  “Yürütülen projelerin yaygınlaştırılması için destek vereceğini belirterek, hayırlı olmasını diledi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Yılmaz, geçen yıl başlatılan DYNED, KodlaZon projeleri ile bu yıl başlayan AkılZon projesi hakkında bilgi verdi. Proje Koordinatörleri, yürütülen projelerin amaçlarını, hedeflerini ve 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar ile ilgili detaylı bilgi verdikten sonra toplantı sonlandırıldı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1428
01.10.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın