Pass

Çaycuma Saadet Partisi 6'ncı olağan kongresi gerçekleştirildi. Tek adayla gidilen kongrede mevcut Başkan Engin Zeren güven tazeledi.

Belediye Mahvel Salonu’nda yapılan kongreye; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, SP Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Gazeteci Yazar ve SP GİK Üyesi Ekrem Şama, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, il genel meclis üyeleri ve  çok sayıda partili katıldı.

Divan başkanlığını Burak Erol'un yaptığı kongre İstiklal Marşı ile başladı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren SP İlçe Başkanı Engin Zeren şunları söyledi; "Kongremizin ilçemize, ülkemize, İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim. 2018 yılının 24 Haziran seçimlerinden bu yana ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu görev zamanımız içerisinde milli görüşü halkımıza tebliğ etmek için çabaladık, milli görüş davasını geçmişten bu yana başta rahmetli Erbakan Hocam olmak üzere dava şuuru ile hak nizamını hakim kılmak için çalışan bize aktaran milli görüşçülerin tamamını saygı ve hürmetle ve anıyorum.

Saadet Partisi yönetiminde 2015 yılında görev almaya başladığımda ilk il divan toplantısında şu anda aramızda bulunan davanın delikanlısı Albayrak abim ile ilk tanıştığımızda bana ‘Bu davada hiçbir zaman başın öne eğilmeyecek ve hiçbir zaman haksız görünmeyeceksin’ demişti. Üzerinden 4 yıl geçti ve ben 4 yıl içerisinde ilçe yönetiminde bulundum ve ilçe başkanlığı görevi yürüttüm ve şimdi daha iyi anlıyorum ki Ali ağabey sen haklıymışsın. Bu dava öyle bir davadır ki samimiyet ile bu davada hizmet edenler hiçbir zaman yanılgı içerisine düşmezler. Çaycuma Saadet Partisi yönetimlerinde görev alan başta önceki ilçe başkanımız Burak Erol olmak üzere ve bugüne kadar bu görevi bize emanet getiren bütün ilçe başkanlarımıza saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Kongre öncesi yönetimlerimizde görev almış bütün yönetici dostlarımıza ve bütün üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”.

İnşallah yeni yönetimimizle milli görüş davasının hizmet etmek için canla başla çalışacağız ve adil düzeni ilçemize ülkemize ve insanlık alemine hakim kılmak için cihat edeceğiz. Bu duygu ve düşünceleri ile Saadet Parti Çaycuma Teşkilatı adına tekrardan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

SP Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar adil bir düzene kavuşmak için bir arada olduklarını ifade ederek; “Biz bir başka partiyi yalnızca siyasi rakip olarak gördüğümüzü söylüyoruz.  Kendi ve başka partiden olan herkse kardeş olarak görüyoruz. Biz inanıyoruz ki bu işi herkesten daha iyi yaparız. Biz bir dönem geldik, kendimizi gösterdik. Kalabildiğimiz kadar kaldık. İnşallah daha iyi daha kudretli iktidarları insanlarımızla buluşturcağız” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı milletin oyu ile gelinen yerlerin millete ait olduğunu söyleyerek; “Bu emanete ihanet etmememiz lazım. Hem çok iyi korumamız lazım. Gitmek gerektiği zamanda gitmek lazım. Osmanlıdan bu tarafa çok değişik evrelerden geçtik. 100 yıla yakın bir Cumhuriyetimiz var. Onu da çok asude günlerde geçirdiğimiz söylenemez. Çok sıkıntılar yaşadık ve yaşıyoruz. Devlet idare etmenin birinci amacı o ülkede yaşayanların refah ve mutluluğunu sağlayıp daha iyi şartlarda yaşatmaktır. İşte siyasi partilerde bunun için vardır. Bu yarışa haram ve hile katmadan ismindeki değerlere sahip olması lazım”diye konuştu.

SP GİK Kurulu Üyesi Ekrem Şama da geçmiş ve günümüze dair konuşma gerçekleştirdi. Şama; “Senelerdir  bir seçim baskısı  altında yaşadık. Bugünde zoraki olarak tek arlanmış, İstanbul seçimi ile bu seçim dönemini noktalamak istiyoruz. İnşallah bu sefer itiraz edecek bir şey kalmaz, sonuca herkes razı olur. Birkaç sene başka seçime gitmeksizin kendi sorunlarımıza eğiliriz.

Birçoğu 17 yılda telafisi çok zor şeyler kaybettiğini söylüyor. Ben biraz değişik bakıyorum. 17 yıl uzun bir dönem. Biz bir 17 yılda yanlışlarımızı görüp, hatalarımızdan ders çıkarmışsak bu 17 yılda büyük bir tecrübe kazanmış olarak kabul ediyorum. İslam medeniyeti yenilmiş, batı medeniyeti galip gelmiş. Batı medeniyeti aslında sömürge medeniyetidir” dedi.

Tek liste gidilen kongrede mevcut İlçe Başkanı Engin Zeren  güven  tazelerken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Seyfettin Aydemir, Sedat Başoğlu, Murat Akça, Mustafa Hatıl, Yıldırım Demir, Sedat Üstüntaş, Sedat Karabulut, Osman Aydın, Nazif Dindar, Ali Osman Salman.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1452
24.06.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın