Pass

Akçakoca, Alaplı, Bolu, Çaycuma, Düzce, Gerede, Kdz. Ereğli ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı. Odalar, protokol kapsamında yaptıkları ortak programla, Trakya Bölgesi Oda ve Borsalarını da ziyaret etti.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Meclis Başkanı Ergün Ece, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serhat Dereli ve Fatih Özkütük ile Genel Sekreter Alper Püren’in de katıldığı 3 günlük programda Çorlu TSO, Çorlu TB, Lüleburgaz TB, Lüleburgaz TSO, Babaeski TSO, Babaeski TB, Kırklareli TB, Kırklareli TSO, Kırklareli Valiliği, Edirne TSO ve Edirne TB ziyaret edildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in katılımı ile valilik binasında gerçekleştirilen programda Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları Kardeş Oda Protokolünü imzaladı.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada Batı Karadeniz Bölgesi Odaları olarak ortak hareket etmeyi benimsediklerini ve yapılan tür çalışmaların çok önemli ve değerli olduğunu söyledi.

Ticaret ve sanayi odalarının birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını ifade eden Kamitoğlu, Türkiye'nin her zamankinden daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyacının olduğunu dile getirerek, bunun da birlik ve beraberlikle olabileceğini sözlerine ekledi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1203
17.06.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın