Pass

Çaycuma’da 2018-1019 eğitim öğretim yılında okul sporu müsabakalarında dereceye giren öğrenci ve okul takımlarına madalya ve kupaları törenle verildi.

İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen törene; Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, Zonguldak Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Hakan Yüksel, Çaycuma Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya ve okul müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş şunları söyledi; “Öncelikle bu gün burada olan sporcularımızı, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, okul müdürlerini ve velilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Spor hem beden hem de ruh sağlığı açısından son derece önemlidir. Spor öncelikle insanlar arasında sevgiyi, saygıyı ve kardeşliği geliştirmeye yarayan son derece önemli bir etkinliktir. Spor aynı zamanda insanların birlikte hareket etme, takım ruhunu kazanma ve toplumda beraber bir şeyler yapabilme imkanını ortaya koymaktadır. Spor insanları birbirlerine yaklaştırdığı gibi aynı zamanda toplumları, milletleri ve ülkeleri de birbirine yaklaştıran bir etkinliktir. Biz gençlerimizi hem derslerinde hem de çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarılı olarak görmek istiyoruz. Bugün okul sporlarının ödül törenini yapıyoruz. Gençlerimizi kamuoyu önünde ödüllendiriyoruz ki diğer öğrencilerimize örnek olsunlar, teşvik etsinler. Gençlere yatırım yapmak demek geleceğe yatırım yapmak demektir. İşte bu anlayıştan hareketle bizlerde Kaymakamımız Sayın Serkan Keçeli'nin destekleriyle sporcu gençlerimizi ödüllendiriyoruz. Bu nedenle Milli Eğitim camiasının bütün sporcu faaliyetlerinde her zaman yanımızda olan Kaymakamımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Okul Sporları İlçe Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Kertiş'e, sporcu öğrencilerimize, onları yetiştiren öğretmenlerimize, onlara daima destek olan okul idarecilerine ve velilerimize şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ederim. Yapılan bu etkinliğin daha büyük başarılara vesile olması dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum".

Son olarak protokol tarafından voleybol, futsal, masa tenisi, futbol ve  bocce branşlarında dereceye giren öğrenci ve takımlara madalya ve kupaları protokol tarafından takdim edildi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1562
13.06.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın