Pass

Çaycuma’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yıl kutlama programı Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Aşırı yağmur altında gerçekleşen törende çelengi Gençlik Merkezi Müdürü Erkan Arslan koydu.

Törene Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, Askerlik Şubesi Başkanı Mehmet Akıncı, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, daire ve okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Hava muhalefeti nedeniyle Atatürk anıtı önündeki kutlama programı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Merkezi Müdürü Erkan Arslan şunları söyledi; “19 Mayıs, 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk'ün 16 Mayıs'ta İstanbul'dan başlayıp 19 Mayıs ta Samsun'a çıkarak milli mücadelemizi filli olarak başlattığı gündür. 19 Mayıs, bu milletin yeniden dirilişidir. 19 Mayıs, özgürlüğe ve bağımsızlığa doğru atılan ilk adımdır.

Sizler çalışarak bu ülkeyi muhasır medeniyetler seviyesine taşımalısınız. Yaptığınız iş ne olursa olsun işinizi layık ile en iyisini yapmanız gerekir. Her zaman elinizden geleni değil, çok çalışarak daha fazlasını yapmalısınız. Tarih çok uzak değil sevgili gençler bundan yaklaşık 100 yıl önce bizimle beraber birinci dünya savaşından çıkan ülkelere daha da yakına gidersek ikinci dünya savaşını yaşayan ülkelere bakarsak bir çoğu eğitimde, bilimde, teknolojide, sanatta, sporda, ve ekonomide bizlerden daha iyi durumdalar… Sebebi… sebebi nedir? Çalıştılar, çalıştılar çok çalıştılar.

Sizlerde artık çok çalışıp çok mücadele edeceksiniz, sizin enerji ve heyecanınıza sizin arzu ve hayallerinize bu ülkenin çok ihtiyacı var. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi ve bu ülkenin geleceğini sizlere emanet etti. Omuzlarınızdaki bu yükün ağırlığını ve sorumluluğunu asla unutmayın. Cumhuriyetimizin emanetçileri, varlığımızın teminatı ve yarınlarımızın umudu olan sevgili gençlerimiz, bizim gibi özgürlüğüne bağımsızlığına düşkün bir milletin vatansız ve bayraksız yaşamasına imkân yoktur. Sözlerimi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü ille bitirmek istiyorum. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır”.

Öğrencilerin gösterilerinin ardından çeşitli spor branşlarında dereceye giren öğrencilere madalyalara verildi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1692
19.05.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın