Pass

Perşembe’de geleneksel hale getirilen futbol turnuvası 15 Haziran’da başlayacak. Turnuva Perşembespor’un merhum başkanı İsmail Hakkı Durdu anısına yapılacak.

Çaycuma’nın Perşembe beldesinde geleneksel hale gelen futbol turnuvası bu yıl 15 Haziran başlayacak. Geçirdiği bir kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Perşembespor’un merhum kulüp Başkanı İsmail Hakkı Durdu anısına yapılacak turnuvanın başvuruları 17 Mayıs ile 11 Haziran tarihleri arasında olacak. İlk maçın 15 Haziran günü oynanacağı turnuvanın katılım ücreti 900 lira olarak belirlenirken, kura çekiminin 12 Haziran Çarşamba günü 19.30’da Perşembe Belediyespor kulüp binasında yapılarak fikstürün belirleneceği açıklandı.

KEYİFLİ VE ÇEKİŞMELİ BİR TURNUVA OLACAK

Peşembespor Kulübünden yapılan açıklamada, “Yaz aylarında beldemizin sosyal, kültürel, sportif yaşamını renklendirmek,  bölgemizdeki sporseverlere futbol heyecanını yaşatmak, kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını istediğimiz gençleri spora yönlendirmek amacıyla düzenlediğimiz turnuvayı bu yıl da merhum başkanımız İsmail Hakkı Durdu’nun aziz hatırasına armağan ediyoruz. Son derece keyifli ve çekişmeli bir turnuva olacağını düşünüyoruz. Katılmak isteyen takımlar turnuva şartnamesiyle gerekli evrakları Perşembe Belediyespor Facebook sayfasından ve turnuva yöneticilerimizden temin edebilir. Turnuva tertip komitesinde bulunan İsmail Can İnam’ın 0532 792 48 23, Gültekin Özyurt’un 0538 506 59 73 ve Akif Yangın’ın 0532 178 36 00 numaralı telefonlarına ulaşarak da gerekli bilgi alınabilir. İlgi gösteren tüm takımlara teşekkür ediyor, şimdiden başarılar diliyoruz” denildi.

Haber: Hakan Miyanyedi

 


Haber Okunma Sayısı : 1550
15.05.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın