Pass

Zonguldak’ın Türkiye'de ilk korosu olan “Madenci Korosu” Çaycuma’da sahne aldı. 

Çaycuma Kaymakamlığı' nın katkıları ve Çaycuma Belediyesi' nin ev sahipliği ile her yıl gerçekleştirilen 4’üncü Çaycumalılar Buluşuyor'un gecesine Madenciler Korosu damgasını vurdu. 

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’ nde sahne alan Madenciler Korosu ‘Çaycumalılar Buluşuyor’ gecesi ile ilk defa Çaycuma’da sahne aldı. Tamamı madende çalışan işçilerden oluşan 16 kişilik madenci korosu ve 11 kişilik profesyonel orkestrası ile oluşan dev kadro, birkaç üyenin eksikliklerine rağmen Çaycumalıları ve Çaycuma sevdalılarını coşturdu. 

Konsere katılanlar arasında Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Belde belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, İlçe dışından gelen misafirler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Koro Şefi Mustafa Kömürcü, 7 yıldır kafasında olan projeyi bu sene hayata geçirebildiklerini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti, “Maden kentinde, madenci korosu yakışırdı. Aslında bu koro sadece Zonguldak’a yakışırdı. Bu yürekli arkadaşlarım ve profesyonel orkestradaki çok değerli arkadaşlarım bana inandılar. Bu koronun oluşmasında bize en büyük desteği veren Fatih Halk Eğitim Merkezi'ne gönülden teşekkür ediyorum. Onlar bizi destekledikleri sürece bu koro hep var olacak inşallah” dedi. 

Birbirinden güzel eserleri yaklaşık 2 saat seslendiren Madenciler Korosu, hem solo hem de koro şeklinde söyledikleri şarkı ve türkülerle izleyenleri büyüleyen maden işçilerin, bir süre ayakta alkışlandı. Konser bitiminde kendilerini tanıtan maden işçileri ile tek tek tokalaşan Belediye Başkanı Kantarcı, Koro Şefi Mustafa Kömürcü’ ye çiçek ve plaket takdim etti. Kantarcı duygularını belirterek, “Bu muhteşem konser için Fatih Halk Eğitim Müdürlüğü'ne ve değerli Koro Şefimiz Mustafa Kömürcü ve değerli arkadaşlarına, hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağolun, var olun günümüze renk kattınız, güzellik kattınız teşekkür ediyorum” dedi. Konser toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1274
05.05.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın