Pass

Zonguldak’ta bir süre önce havalimanına aletli iniş sistemi tabir edilen ILS’nin kurulmasının ardından THY’ye ait A319 tip yolcu uçağı havalimanına test uçuşu gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak mitinginde havalimanı ile ilgili müjde vermesinin ardından havalimanına aletli iniş sistemi tabir edilen ILS kurulmuş, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne ait 5 kişilik teknik ekip test uçuşları gerçekleştirmişti. 

Türk Hava Yolları da ILS sistemi ve test uçuşlarının ardından hazırlanan raporlar doğrultusunda A319 tip TC-JLZ tescilli uçağıyla Zonguldak Havalimanı’na TK6942 sefer sayılı test uçuşunu gerçekleştirdi. 

Yolcu uçağı test uçuşunu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirerek havalimanına iniş gerçekleştirdi. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve bölgedeki yetkililer havalimanına gerçekleştirilen seferi yakından takip etti. 
Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin de “Yıllardır uğraştığımız teknik bir sistem vardı ILS dediğimiz o kuruldu. Bunun üzerine bu bilgiler yayınlandı. Türk Hava Yolları (THY)'da yani havacılık diliyle performans uçuşu yaptı. Bu sistemin değerlerine göre onun tespitlerini yaptılar. Teknik olarak bu havaalanının ne şekilde kullanacağı çevresel anlamda da değerlendirdiler. Görüldüğü gibi rahat inişleri oldu. Sistem ile ilgili bir şikayetleri yok. İnşallah en kısa zamanda da bu uçuş sonucu THY iç hat seferleri başlayacak. Bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun. Artık milli bir hava yolumuz inşallah Zonguldak seferlerine en kısa zamanda başlayacak” diye ifade etti. 

Uçak, test uçuşunun ardından İstanbul’a hareket etti. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1188
29.04.2019



Hayırlı olsun
Gurbetteki Çaycumalılar olarak çok sevindik. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Prof.Dr. Recep AYDIN Erzurum.

Kimden: Misafir | Zaman: 6.5.2019 12:01

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın