Pass

Milli Eğitim Kan Veriyor, Hayat Kurtarıyor projesi yoğun katılımla gerçekleşti. Kampanyada 300 ünite kan, 55 kök hücre bağışı alındı.

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Çaycuma Temsilciliği’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri ‘Milli Eğitim Kan Veriyor, Hayat Kurtarıyor’ projesi yoğun katılımla gerçekleşti. Kampanyaya Milli Eğitim mensuplarının yanı sıra öğrenciler, veliler, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve jandarmada  destek verdi.

Projenin ortağı Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş konuşmasında; “İnsanların hayatına yöne veren, insana hayatı yaşamayı ve hayatı anlamayı ve hayat boyu mutlu olmayı öğreten, insanların hayatına dokunan biz öğretmenlerimiz bugün insanların hayatının devam etmesini sağlayacak olan ve çaresiz insanlara destek olmayı hedef edinen bir kan bağışı kampanyasında sizlerle birlikte buluştu. Bu projeyi ortaya koyan tüm arkadaşlarımıza tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. BU projenin basından sonuna kadar bize destek veren Kaymakamımız Serkan Keçeli’ye, Kızılay Kan Merkezi İl Müdürlüğü personeline, Çaycuma Kızılay Temsilciliğine ve Kızılay ile gönüllü çalışan gençlerimize, kısacası kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi

Türk Kızılay Çaycuma Temsilcisi Raci Sönmez kampanyaya öncü olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.

Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç Çaycuma’nın kan bağışında önemli bir yerde olduğunu ifade ederek; “İyilik Çınar'ı Kızılay'ımız 150 yıldır insani yardımlaşma alanlarında faaliyet göstermektedir. Kızılay’ımız her konu da yardıma muhtaç insanlarımızın yanında olmuştur, olmaya devam edecektir.

Bu faaliyet alanlarımızdan biri de ülkemizdeki kan ihtiyacını karşılayarak hastalarımıza ulaştırmaktır. Zonguldak genelinde Çaycuma ilçemiz nüfusa oranla en fazla kan bağışı aldığımız ilçemizdir. Bu anlamda desteklerini esirgemeyen Çaycuma Kaymakamımıza, Belediye Başkanlığımıza, tüm sivil toplum kuruluşlarına ve Çaycuma halkına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli Türk Kızılay’ın çok geniş bir kurum olduğunu söyledi. Keçeli; “Kızılay’a hitap ettiği çok alan var. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek, afet zamanlarında insanların elinden tutmak, an ihtiyacı olduğunda hasatların dertlerini çözmek gibi bir görev üstelenen sadece yurt içinde değil yurt dışında çok büyük işlere imza atmış bir kuruma sahibiz. Türk Kızılay’ı ile ne kadar öğünsek azdır. Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Hasta yakını veya hastayız. Acil bir ameliyata girmemiz lazım. İçerden doktor kan ihtiyacı olduğu söylüyor. Böyle bir empati yapalım. Bu durumlara düşmemek için bu organizasyonları çok değerli buluyorum. Nüfusa oranla en güzel kan bağışlayan bir ilçenin kaymakamı olmaktan ayrı bir gurur duyuyorum. Çaycuma hep güzel şeylerle anıldı, öncü oldu.  Gün sonunda güzel bir sayıya ulaşacağımıza inanıyorum. Destek verenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Programda Çaycuma’da 2018 yılında 48 kampanya ile 3 bin 300 ünite kan bağışı alındığı açıklandı.

Etkinlikte Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından organize edilen Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi öğrencilerin hazırladığı Dinar yöresi halk oyunları sergilendi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1093
22.04.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın