Pass

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıl dönümü nedeniyle Çaycuma’da kutlama etkinliği gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ilk olarak Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Törene; Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Mili Eğitim Müdürü İsmail Baş, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, CHP 23-24’ncü dönem Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, SP ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk, belediye ve il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, katıldı.

İlçe Emniyet Müdür Seyfi Ömer Paça anıtına çelenk sunduktan sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında şunları söyledi; “Teşkilatımız, 174 yıl önce 10 Nisan 1845 tarihinde kurulmuştur. Türk polisi, bu kutsal görevi çağın teknolojisini kullanarak, sürekli kendini yenileyip geliştirerek, hukuk kuralları içinde, mesai kavramı gözetmeksizin canları pahasına en iyi ve en verimli şekilde görevini yerine getirmeye devam etmektedir. Güvenlik hizmetlerinin sağlanmasında, sivil katılım, şeffaflık, denetime hesap verebilirlik gibi evrensel değerlere son derece son derece önem vermekteyiz. 

Asayiş hizmetlerinden kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye, terörle mücadeleden trafik hizmetlerine kadar bütün alanlarda vatandaş memnuniyeti ve vatandaş odaklı hizmeti esas almaktayız. Bugün kendisine güvenilen ve başvurulan polisimiz tutum ve davranışıyla büyük bir takdir toplamaktadır. Türk polisi başarılı ve özverili çalışmaları, fedakarlıkları ile milletimizin sevgisini en üst seviyede kazanmanın haklı onurunu yaşamaktadır. 

Ulu önder Atatürk'ün "Polis bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır" direktifi doğrultusunda, toplumun huzuru, anayasal hak ve hürriyetlerin koruyucusu olma görevimizi Ulu hukuk ada toplumun azimle sürdürmekteyiz.

Ülkemizin huzur ve güvenliği için görevlerini yerine getirirken, vatan ve millet uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, gazilerimizi ise anıyor, emekliye ayrılan teşkilat mensuplarımıza ve halen görevde olan personelimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim”.

Müdür Paça törenin ardında İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında tebrikleri kabul etti. 
Kaymakam Serkan Keçeli de Emniyet teşkilatının haftasını kutlarken; “Ülkemizin güvenliği ve asayişin sağlanmasında çok önemli görevler üstlenen polis teşkilatımızı yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Allah onların yar yardımcısı olsun. Türkiye’nin çok değişik noktalarında askerimiz ve emniyet güçlerimiz ülkenin huzuru, güvenliği ve asayişi için çalışıyorlar. Hepsine kazasız, belasız hayırlı görevler diliyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1325
11.04.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın