Pass

2018-2019 Eğitim öğretim yılı Mart ayı ilçe Milli Eğitim Müdürleri ‘2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mart Ayı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı’ İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı’nın başkanlığında Çaycuma Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıda; 2018-2019 eğitim öğretim yılı geride bırakılan sürecin değerlendirilmesi, başarıyı arttırıcı tedbirlerin görüşülmesi, kurumlarda uygulanan projelerin değerlendirilmesi, okulların fiziki durumları, sosyal, kültürel  ve sportif faaliyetlerin planlanması, DYK kursları, taşımalı eğitim, disiplin işleri, halk eğitim ve mesleki eğitim kursları, açık lise ve mesleki açık öğretim lisesi çalışmaları, okul aile birlikleri, tefbis, ve kantin işlemleri, 2019-2020 eğitim öğretim yılı ders seçimi, iş sağlığı ve güvenliği ile kurum güvenliği gündem maddeleri görüşüldü. Bunlarla beraber kodlama ve DYNED alanında yapılan ve yapılacak çalışmalar ayrı bir başlık altında ele alındı.

Toplantı için Çaycuma’ya gelen Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ercan Kahya ile Üçler Sarıkaya, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl AytaŞ, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili  İsmail Aksoy, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Akgün, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nusret Parlak, Cengiz Yılmaz, Muharrem Yol  Kaymakam Serkan Keçeli’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1308
03.04.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın