Pass

Zonguldak Valiliği 31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili içki ve silah taşıma yasağına ilişkin açıklamada bulundu. 

Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, 31 Mart 2019 günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde 298 sayılı seçmenlerin temel hükümleri ve seçmen kütükleri hakkında kanunun "İçki ve Silah Taşıma Yasağı" başlıklı 79. maddesi ve YSK'nın 2019/58 sayılı kararı gereğince oyv erme günü yasakları açıklandı. Buna göre, oy verme günü oy verme süresince (08:00-17:00) kahvehane, kıraathane ve internet kafelar gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı kalacak, eğlence yeri niteliğini taşıyan lokantalarda yalnız yemek verilebilecek. Bu tür iş yerlerine Zonguldak Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından iş yerlerinin kapalı kalacağı yönünde iş yeri sahiplerine tebliğ tebellüğ yapılacak. Oy verme günü olan 31 Mart 2019 Pazar sabah saat 06:00’dan gece saat 24:00’e kadar her ne suretle olursa olsun alkollü içki satılmasının, içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit alkollü içki satılması ve verilmesi ile içilmesinin yasak olduğu, oy verme günü olan 31 Mart 2019 sabah saat 06:00’dan gece saat 24:00’e kadar emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka hiçbir kimsenin köy, kasaba ve şehirlerde silah taşıyamayacağı, aksine hareket edenler hakkında gerekli kanuni işlemlerin yapılacağının bilinmesi hususuna yer verildi. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1390
28.03.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın